Υποβολή Αιτήσεων για φοίτηση στην Α΄ Τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου για το σχολικό έτος 2015-16

             ΘΕMA: Υποβολή Αιτήσεων για φοίτηση στην Α΄ Τάξη Γυμνασίου του  Μουσικού
                            Σχολείου Κορίνθου  για το σχολικό έτος 2015-16

   Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στην Α΄ Τάξη  Γυμνασίου του Μουσικού  Σχολείου  Κορίνθου το  προσεχές σχ.έτος 2015-16 καλούνται να υποβάλουν την αίτηση, που θα προμηθευτούν από τη Διευθύντρια του 3ουΔημοτ. Σχολείου Ξυλοκάστρου, από 10 έως 31 Μαΐου 2015,  στο Γραφείο του Μουσικού Σχολείου  Κορίνθου .
    Oι μαθητές των οποίων  οι κηδεμόνες θα  υποβάλουν αίτηση εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για     φοίτηση στην Α΄ τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου,  θα επιλεγούν κατόπιν της προβλεπόμενης διαδικασίας επιλογής από αρμόδια Επιτροπή που θα οριστεί από τον Περιφερειακό Δ/ντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Πελ/σου.
  Η διαδικασία επιλογής θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε όλα τα Μουσικά Σχολεία της Χώρας   από 17 έως 19 Ιουνίου 2015 .
   Οι θεματικές ενότητες στις οποίες θα αξιολογηθούν οι υποψήφιοι είναι : «Ρυθμός», «Ακουστική Ικανότητα»,  «Φωνητική Ικανότητα»,   «Διάκριση Ηχοχρωμάτων» και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (ευρωπαϊκό ή παραδοσιακό), σε επίπεδο αντίστοιχο τουλάχιστον της Κατωτέρας Σχολή
    Στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου, πέρα από τα μαθήματα Γενικής Παιδείας που διδάσκονται στα υπόλοιπα Γυμνάσια,  διδάσκονται επιπλέον τα εξής εξειδικευμένα μαθήματα:
Ιστορία της Τέχνης, Θέατρο, Κριτική Μουσική Ακρόαση, Θεωρία και Πράξη της Ευρωπαϊκής Μουσικής,  Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Ατομικό Όργανο Επιλογής,  Πιάνο(ως υποχρεωτικό  όργανο), Ταμπουράς (ως υποχρεωτικό παραδοσιακό  όργανο αναφοράς), Χορωδία και  Μουσικά Σύνολα.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρονται, οι κηδεμόνες θα συμπληρώσουν την αίτηση, που θα προμηθευτούν από τη Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου, και θα την υποβάλουν στο Γραφείο του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου (τηλ. 27410. 24887 – FAX 27410.80251).

Υπεύθυνη η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου,  κ.Πελένη Αριστέα. 
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.