Ανακοινώσεις Δεκεμβρίου 2014

3οΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ                                                              2/12/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Αγαπητοί γονείς
  • Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 το σχολείο μας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και στα πλαίσια του ωρολογίου προγράμματός του, θα συμμετάσχει με τις Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξεις στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου μας όπου τα παιδιά θα στολίσουν με στολίδια που έφτιαξαν στην τάξη τους το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Ξυλοκάστρου (στα παιδιά θα μοιραστούν από το Δήμο γλυκίσματα). Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε το παιδί σας να συμμετάσχει στην εκδήλωση και να παραμείνει στο σχολείο, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε έγκαιρα τον/την εκπαιδευτικό της τάξης του.

  • Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12.30΄ θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών,-τριών των Γ΄,Δ΄ ,Ε΄ ,Στ΄ τάξεων και θα γίνει από τους δασκάλους όλων των τάξεων ενημέρωση για την πρόοδό τους στο Α΄ τρίμηνο. Τα παιδιά του πρωινού προγράμματος εκείνη τη μέρα θα σχολάσουν στις 12.25΄ ενώ το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

  • Στο σχολείο, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων μας και την Ομάδα Αλληλεγγύης Ξυλοκάστρου ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων, μαζεύουμε τρόφιμα που δε χρειάζονται ψυγείο, είδη προσωπικής υγιεινής και ρούχα ή παιχνίδια σε καλή κατάσταση για να ενισχύσουμε οικογένειες της πόλης μας που βρίσκονται σε κατάσταση μεγάλης ανάγκης. Θα στηρίξετε πολύ την κοινή μας πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, αν φέρνετε αυτές τις ημέρες ό,τι από τα παραπάνω μπορείτε στο γραφείο των εκπαιδευτικών και το αργότερο ως την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου.

  • Τέλος την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 έχουμε προγραμματίσει στο πρώτο διδακτικό δίωρο εκκλησιασμό όλων των τάξεων. Τα παιδιά που ενδιαφέρονται να κοινωνήσουν να ενημερώσουν τους δασκάλους τους. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του σχολείου θα λειτουργήσει κανονικά.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.