Συμμετοχή του σχολείου μας (Β΄ τάξη) στο “Μαθητικό Πανηγύρι”

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ                                 30/5/2014

 Αγαπητοί γονείς, 
σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 το σχολείο μας θα συμμετάσχει στην εκδήλωση παρουσίασης σχολικών δραστηριοτήτων που διοργανώνει η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Νομού Κορινθίας «Μαθητικό Πανηγύρι» στο Δημοτικό Θέατρο Δημαρχείου Κιάτου. Συγκεκριμένα τα παιδιά και η δασκάλα της Β΄ τάξης θα παρουσιάσουν το πολιτιστικό τους πρόγραμμα «Παραμυθοκατασκευές» μέσα από την τεχνική της ψηφιακής αφήγησης. Την εκδήλωση μπορούν να την παρακολουθήσουν και γονείς. 
Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους νερό και κολατσιό .Ώρα αναχώρησης 8.10΄ και ώρα επιστροφής 13.00΄. Τα παιδιά δε θα επιβαρυνθούν οικονομικά επειδή τα έξοδα του λεωφορείου θα καλυφθούν από το ταμείο της τάξης. Για την έγκαιρη οργάνωση της συμμετοχής μας παρακαλούμε να φέρετε τη δήλωση στην εκπαιδευτικό της τάξης ως τη Δευτέρα 2 Ιουνίου το αργότερο
  
………………………………………………………………………… 
Υπεύθυνη Δήλωση 
Ο/Η ………………………………………. κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας …………………….. …………………… της Β΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου δηλώνω ότι επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετάσχει στη διασχολική εκδήλωση «Μαθητικό πανηγύρι» με το σχολείο του την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 στο Κιάτο. 
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ 
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.