3Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ                           13.3.2014
                                                                                      3dimxilok.blogspot.com
                                                                                      
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
  1. Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα  17 Μαρτίου 2014 και ώρα 12.00΄ θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών και θα γίνει από τους εκπαιδευτικούς  όλων των τάξεων ενημέρωση για την πρόοδό τους. Τα παιδιά εκείνη τη μέρα θα σχολάσουν στις 12.00΄ εκτός από τα παιδιά του Ολοήμερου, του οποίου το πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά.
  1. Την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 το σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω επιμορφωτικής ημερίδας των εκπαιδευτικών.
  1. Τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014, στις 10.15΄, σας προσκαλούμε στο χώρο του σχολείου μας  όπου τα παιδιά της  Στ΄τάξης  θα παρουσιάσουν τη γιορτή για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.Όλα τα παιδιά θα έρθουν στο σχολείο εκείνη την ώρα και θα σχολάσουν με το πέρας της γιορτής στις 11.30΄.Το Ολοήμερο Σχολείο δε θα λειτουργήσει εκείνη την ημέρα.
  1. Την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014, στις 9.30΄ τα παιδιά των Δ΄,  Ε ΄, Στ΄ τάξεων θα πρέπει να βρίσκονται με  την καθιερωμένη στολή τους στην πλατεία του Αγίου Βλασίου όπου θα τα περιμένουν οι εκπαιδευτικοί για τη δοξολογία και την παρέλαση. Όσα παιδιά διαθέτουν παραδοσιακή στολή παρακαλούμε να φέρουν την παρακάτω δήλωση ως την Τετάρτη 19 Μαρτίου προκειμένου να φτιαχτεί και τμήμα παρέλασης παιδιών με παραδοσιακές στολές.
……………………………………………………………………………………….
ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ
Διαθέτω παραδοσιακή στολή και επιθυμώ το παιδί μου ……………………………………………
…………….. μαθητής-τρια της ……..τάξης να παρελάσει με το τμήμα των παιδιών που θα φορούν παραδοσιακές στολές.
Υπογραφή γονέα

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.