Συμμετοχή στους αγώνες Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ)

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΒΑΡΔΑΒΕΙΟ
Ξυλόκαστρο 27-2-2014
 Ενημέρωση
Αγαπητοί γονείς,
          το σχολείο μας θα συμμετέχει με 4 ομάδες στους αγώνες “ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ” χειροσφαίρισης (χάντμπολ) των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Κορινθίας, που θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 στις 9:30 π.μ.. Είναι αγώνες μη αποκλεισμού, όπου η κάθε ομάδα παίζει με όλες τις άλλες και η τελική κατάταξη γίνεται με βάση τους βαθμούς που συγκέντρωσε η κάθε ομάδα (3βαθμοί η νίκη, 2 η ισοπαλία και 1 η ήττα). Σημασία έχει τα παιδιά να παίξουν όσο το δυνατόν πιο πολύ και να γνωριστούν με όσο το δυνατόν πιο πολλά παιδιά από άλλα σχολεία, με τα οποία ήδη τα ενώνει το κοινό ενδιαφέρον για το άθλημα που συμμετέχουν.
Τα παιδιά θα συνοδεύονται από τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας Σπύρο Δρόσο και τη Δ/ντριά μας Σοφία Χρόνη και για τη συμμετοχή τους απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Υπεύθυνης Δήλωσης γονικής συναίνεσης, υπογεγραμμένης από εσάς. Η μεταφορά θα γίνει με τουριστικό λεωφορείο, με ώρα αναχώρησης από το σχολείο 9:40 π.μ. και ώρα επιστροφής 2:00 μ.μ..
Επειδή τα παιδιά θα δώσουν αρκετούς αγώνες, καλό θα είναι να έχουν μαζί τους νερό και κολατσιό.
Τα έξοδα είναι 5 € το κάθε παιδί και πληρώνονται, μαζί με την παραπάνω δήλωση συναίνεσής σας υπογεγραμμένη, το αργότερο μέχρι την ημέρα της αναχώρησης, δηλαδή στις 6/3/2014.

Τέλος, ανγια οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμείτενα λάβει μέρος το παιδί σας σ’ αυτούς τους αγώνες, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα, ώστε ν’ αντικατασταθεί από άλλο παιδί, καθώς η φιλοσοφία αυτών των αγώνων είναι να έχουν την εμπειρία της συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.