Γιορτή λήξης!

Αγαπητοί γονείς,

μία ακόμα σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και φέτος θα την αποχαιρετήσουμε αθλητικά!  Οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων από την πρώτη έως την έκτη θα συμμετέχουν σε αθλητικά παιχνίδια υπό την καθοδήγηση του καθηγητή της Φυσικής Αγωγής.  Το πρόγραμμα  έχει ως εξής:

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σύμφωνα με το με αρ. πρωτ. 37504/15-5-2019 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, λόγω της διενέργειας των εκλογών για ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών, Κοινοτικών και περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 24 Μαΐου και τη Δευτέρα 27 Μαΐου. Σε όσες περιφέρειες

 » Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 13ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά μας που διακρίθηκαν:

Γιαννακοπούλου Μαριτίνα (Ε1)

Λίγκος Γεώργιος (Ε1)

Νάκου Σταυρούλα (Ε2)

Σφρίντζερης Ιωάννης (Ε2)

Δάβαρη Ξανθίππη (Στ)

Ο διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΗ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Την Τρίτη 14  Μάη 2019 θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ανατολικής Αττικής: «Κώστας Σωτηρίου»και οι Εκλογές αντιπροσώπων Δ.Ο.Ε. . Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό κατόπιν χορήγησης συνδικαλιστικής άδειας στα μέλη του Συλλόγου (Αρ. Πρωτ.: Φ.108/10431).

εκ της Διευθύνσεως

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-19

Αγαπητοί γονείς του νηπιαγωγείου,

οι αιτήσεις εγγραφών θα πραγματοποιηθούν από 6 έως 20 Μαΐου και ώρες 10:00-13:15

Μαζί σας πρέπει να έχετε το βιβλιάριο υγείας του παιδιού, αποδεικτικό στοιχείο για τη διεύθυνση κατοικίας του μαθητή,βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου και ατομικό δελτίο υγείας του μαθητή.

Ο Δ/ντής

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΓΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωρίζουμε πως το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό την Τετάρη 13/03/2019, γιατί οι εκπαιδευτικοί θα πάρουν μέρος στην ημερήσια επιμορφωτική ημερίδα του 5ου ΠΕΚΕΣ Αττικής (Πράξη 8/28-02-2019)

Ο  Διευθυντής