Εκδρομή ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑ

Την Παρασκευή,  25/05/2018, θα πραγματοποιηθεί στην ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑ (αθλητικό κέντρο στα Γλυκά Νερά) αθλητική-εκπαιδευτική επίσκεψη.
Ώρα αναχώρησης:  8:15 (
μετά την πρωινή προσευχή).
Ώρα επιστροφής: 15:00
περίπου.

Οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους από το Σχολείο.

Προαιρετική συμμετοχή γονέων. Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωσή σας για  τα πούλμαν.

Τιμή συμμετοχής: 11 ευρώ (για κάθε μαθητή)

Τιμή συμμετοχής:  6 ευρώ (για κάθε γονέα).

(Απαραίτητα: αθλητική ενδυμασία, καπέλο, νερό, αντηλιακό )

► Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στο χώρο λειτουργεί κυλικείο με τις παρακάτω ενδεικτικές τιμές:

Νερό 500ml:…………………..0,50

Αναψυκτικό 330ml:………… 1,00

Τοστ:……………………………1,50

Πατατάκια :………………….1,20

Σάντουιτς:……………………..€ 1,70

 

Από τον Σύλλογο Διδασκόντων                           Από τη Διεύθυνση

 

Ανακοίνωση Λήξη χρονιάς

Αγαπητοί γονείς

Με το πέρας της σχολικής χρονιάς σας ενημερώνουμε ότι:

Την Παρασκευή, 25/05/2018,θα πραγματοποιηθεί αθλητική εκπαιδευτική επίσκεψη στην ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑ (στα Γλυκά Νερά) με τη συμμετοχή μαθητών –εκπαιδευτικών από τις 8:15-15:00 περίπου.

Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει εκείνη τη μέρα.

Τη Δευτέρα, 28/05/2018,το Σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό (Αγίου Πνεύματος).

ΤηνΠέμπτη, 31/05/2018,  το Σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό (Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Μοσχάτου).

Την Παρασκευή, 08/06/2018, και ώρα 8:45 π.μ. περίπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση (διάρκεια προγράμματος 70 λεπτά περίπου), στον αύλειο χώρο του σχολείου μας.
Πολιτιστικό, διαδραστικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του Σχολείου. Με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών τα μέλη του συγκροτήματος encardia θα μας οδηγήσουν φέτος στα μαγευτικά μονοπάτια της μουσικής παράδοσης και του πολιτισμού των Ελλήνων της Νότιας Ιταλίας. Η παρουσία όσων γονέων δύνανται και επιθυμούν θα είναι χαρά για μας.Τη μέρα αυτή οι μαθητές θα σχολάσουν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμά τους.

Τη Δευτέρα, 11/06/2018,στις 8:30-10:00περίπου θα πραγματοποιηθεί η αποχαιρετιστήρια γιορτή των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης σαν ανάμνηση του Δημοτικού Σχολείου. Τη γιορτή θα παρακολουθήσουν οι μαθητές του Σχολείου μας και όσοι γονείς μπορούν.Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη χαρά για μας. Τη μέρα αυτή οι μαθητές θα σχολάσουν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμά τους.

Την Τρίτη, 12/06/2018, το απόγευμα, στο Πολιτιστικό κέντρο Μοσχάτου,στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, οι μαθητές της Β1 τάξης θα παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση: «Τα μαγικά μαξιλάρια» του Ευγένιου Τριβιζά.
Η παρουσία όσων γονέων δύνανται και επιθυμούν θα είναι χαρά για μας.

Την Παρασκευή,  15/06/2018  και ώρα 8:30π.μ. θα επιδοθούν οι βαθμοί του Γ΄ Τριμήνου για τους μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ τάξεων, οι Τίτλοι Προόδου για τους μαθητές των Α΄,Β΄, Γ΄,Δ΄ και Ε΄τάξεων, καθώς και οι Τίτλοι Σπουδών για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.

Θα θέλαμε τέλος, να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες για την αρμονική και εποικοδομητική συνεργασία μας, για την αγάπη και την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Σχολείο μας.

Ευχόμαστε στα παιδιά Καλή Πρόοδο και σε όλους

Καλό    Καλοκαίρι!

 

Από τον Σύλλογο Διδασκόντων              Από τη Διεύθυνση

 

«Παιχνίδι και Μαθηματικά»

Συγχαρητήρια στους μαθητές των Ε΄  και ΣΤ ΄ τάξεων  για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» στις 9/3/2018 που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Αναμένουμε να μας ανακοινώσουν  τα ονόματα των επιτυχόντων και την ημερομηνία βράβευσής τους.

Ευχόμαστε κάθε χρόνο να συμμετέχουν οι μαθητές μας στο διαγωνισμό.

Από το Σύλλογο Διδασκόντων      Από τη Διεύθυνση

Διαγωνισμός “Αριστοτέλης”

Συγχαρητήρια στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης που συμμετείχαν στην Α΄φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικών «Αριστοτέλης» στις 8/3/2018.

Άξιοι συγχαρητηρίων και οι μαθητές που διακρίθηκαν:

ΣΤ1:

Λουκοπούλου Ειρήνη
Κουνδουράκη Μαρία

ΣΤ2:

Τερζάκης Νίκος
Νικηφοράκης Δημήτρης

Ευχόμαστε ολόψυχα στους διακριθέντες μαθητές κατά την Α΄ φάση να έχουν καλή επιτυχία και να αριστεύσουν στη Β΄ φάση στις 19/5/2018.

Ευελπιστούμε και ευχόμαστε το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλοι μαθητές μας!

Από το Σύλλογο Διδασκόντων      Από τη Διεύθυνση

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (Υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής στις Εισαγωγικές Εξετάσεις)

ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Θέμα: Υποβολή αίτησης συμμετοχής στις εισαγωγικές εξετάσεις Πρότυπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής 2018

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους ότι έχει ανοίξει, από 30/04/2018, η ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στις εξετάσεις εισαγωγής στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής, για την α΄ τάξη σχολικού έτους 2018-19, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.iep.edu.gr/pps/ .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και τη Δευτέρα 14/05/2018. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων μπορούν να αντλήσουν από τις σχετικές ανακοινώσεις στον δικτυακό τόπο του σχολείου, στην ηλ. διεύθυνση  http://gym-evsch-n-smyrn.att.sch.gr

               Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π. ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

                                                                  Νικόλαος Λινάρδος