Ο φυλλομετρητής σας δεν υποστηρίζει προβολή PDF. Κατεβάστε το αρχείο PDF.
Μήνας: Σεπτέμβριος 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
Προκειμένου να μεριμνήσουμε για τη διαμόρφωση προγραμμάτων για άμεση έναρξη υλοποίησης της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη, είναι απαραίτητη η καταγραφή των μαθητών/τριών οι οποίοι/ες δεν δύνανται να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία την εκπαιδευτική διαδικασία.
Αν το παιδί σας εμπίπτει στις ομάδες αυξημένου κινδύνου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρου 8 της υπό στοιχεία Δ1α/ΓΠ.οικ.55339/20-8-9-2020 (ΦΕΚ 3780 τΒ΄) ΚΥΑ των Υπουργών Ανάπτυξης, Επενδύσεων, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας, Εσωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών, παρακαλούμε να μας προσκομίσετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, έως την Παρασκευή 18/9/2020
Σύμφωνα με το Άρθρο 8, ΦΕΚ 3780/Β/8-9-2020,
οι ομάδες μαθητών αυξημένου κινδύνου είναι οι ακόλουθες:
- Μαθητές που λαμβάνουν χημειοθεραπεία για κακοήθεια ή μετά από ομόλογη μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, εάν έχουν παρέλθει λιγότερο από έξι (6) μήνες από την ολοκλήρωσή της.
- Μαθητές μετά από αλλογενή μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, εάν έχουν παρέλθει λιγότεροι από δώδεκα (12) μήνες.
- Μαθητές μετά από μεταμόσχευση συμπαγούς οργάνου, εάν έχουν παρέλθει λιγότεροι από εικοσιτέσσερις (24) μήνες.
- Μαθητές με δρεπανοκυτταρική αναιμία.
- Μαθητές με σοβαρή συγγενή ή επίκτητη ανοσοανεπάρκεια (HlV και CD4 <500).
- Μαθητές υπό χρόνια κορτιζονοθεραπεία (prednisolone >20ης/μέρα).
- Μαθητές με σοβαρή χρόνια νεφρική νόσο ή νεφρική ανεπάρκεια.
- Μαθητές με αιμοδυναμικά σημαντική συγγενή καρδιοπάθεια ή γνωστή μυοκαρδιοπάθεια.
- Μαθητές με χρόνια, σοβαρή πνευμονοπάθεια, όπως κυστική ίνωση με αναπνευστική ανεπάρκεια ή μαθητές με σοβαρό και μη ελεγχόμενο άσθμα, σύμφωνα με τη γνωμάτευση εξειδικευμένου κέντρου.
- Μαθητές με σύνθετα μεταβολικά ή νευρολογικά προβλήματα.
- Μαθητής που έχει υποβληθεί σε μοριακή διαγνωστική εξέταση για τον κορωνοϊό COVID-19 και για όσο χρόνο αναμένει την έκδοση του αποτελέσματος.
Για τους μαθητές που απουσιάζουν εντασσόμενοι σε ευπαθείς ομάδες, προβλέπεται η παρακολούθηση μαθημάτων μέσω σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Ο φυλλομετρητής σας δεν υποστηρίζει προβολή PDF. Κατεβάστε το αρχείο PDF.
Ο φυλλομετρητής σας δεν υποστηρίζει προβολή PDF. Κατεβάστε το αρχείο PDF.
Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός θα γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 10:30.
Οι μαθητές θα προσέλθουν στις 10: 15 με . μάσκα. Θα γίνει ολιγόλεπτη ενημέρωση προς τους μαθητές και τους γονείς, θ’ ακολουθήσει ο αγιασμός και στη συνέχεια οι μαθητές θα αποχωρήσουν.
Οι γονείς δεν θα παρευρίσκονται εντός του χώρου του σχολείου.
ο διευθυντής του σχολείου