Άνοιγμα σχολείων

2ο – 3ο   ΔΗΜ. ΣΧ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

 

    Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

  Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε το άνοιγμα σχολείων με τη δια ζώσης επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  από τη Δευτέρα 11/1/2021. Για όλη τη διάρκεια του lockdown, οι μαθητές /τριες του σχολείου κατά τη μετακίνησή τους προς και από αυτό, πρέπει να φέρουν μαζί τους το έντυπο μετακίνησης (πιστοποιητικό-βεβαίωση) από τη Διεύθυνση του σχολείου (ισχύει η προηγούμενη βεβαίωση), στο οποίο αναγράφονται:

1. Η διεύθυνση της σχολικής μονάδας (17ης Νοεμμβρίου 119)

2. Το ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας και Α.Μ

3. Η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.

    Είναι δυνατό, οι μαθητές/τριες και οι γονείς τους, για τη μετακίνηση από και προς το σχολείο, να στέλνουν τον αριθμό 4 στο 13033 που αφορά «κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαΤον συγχρωτισμό γονέων, κηδεμόνων και άλλων που συνοδεύουν τα παιδιά στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία. Θα υπάρχει πλέον η πρόβλεψη:

    Όσον αφορά τη διαφοροποιημένη ώρα προσέλευσης και αναχώρησης, σας ενημερώνουμε ότι:

– Θα γίνεται χρήση και των δύο εισόδων του  σχολικού συγκροτήματος, κατά την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών/τριών.

–  Η προσέλευση των μαθητών/τριών θα γίνεται από 8.00-8.15π.μ. Οι μαθητές/τριες θα εισέρχονται στον προαύλιο χώρο και θα πηγαίνουν κατευθείαν στην τάξη τους, όπου θα βρίσκεται ο/η εκπαιδευτικός που έχει μάθημα την 1η διδακτική ώρα. Παρακαλείσθε, να μην παραμένετε στις εισόδους του σχολικού συγκροτήματος, αφού αφήσετε τα παιδιά σας. Για οτιδήποτε χρειάζεστε από το σχολείο θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τις Δ/νσεις των σχολείων, προκειμένου να ορισθεί συνάντηση. Απαγορεύεται η είσοδος στον προαύλιο χώρο οποιουδήποτε εξωσχολικού κατά τη διάρκεια του διδακτικού ωραρίου.

– Οι ώρες αποχώρησης των μαθητών/τριών, κατόπιν απόφασης των Συλλόγων Διδακόντων, διαμορφώνονται ως εξής:

13.15 – 13.20μ.μ. οι Τάξεις Ε΄και Στ΄

13.20 – 13.25μ.μ. οι Τάξεις Α΄και Β΄

13.25 – 13.30μ.μ. οι Τάξεις Γ΄και Δ΄

         Παρακαλείσθε, όπως και κατά την προσέλευση και για την αποφυγή συνωστισμού, να μην παραμένετε στις εισόδους του σχολικού συγκροτήματος και να είστε συνεπείς όσον αφορά την προκαθορισμένη ώρα αποχώρησης του παιδιού σας.

Οι Δ/νσεις 2ου – 3ου Δ.Σ. Χολαργού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων