Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ!!!

Έτσι απλά ,ζωγραφίσαμε τη καλύτερη ζωγραφιά του κόσμου ,για τη καλύτερη μαμά του κόσμου!!!

Οι πιο ωραίες ζωγραφιές των παιδιών ,πραγματικά, για τη μανούλα τους και μόνο!!!

 Εμείς φτιάξαμε βραχιολάκια ,μαζί με την Ελευθερία και τα παιδιά μας έλεγαν το χρώμα που θέλουν για τη μανούλα τους ,καθώς και το ζώδιό τους.Ρώτησαν τις μαμάδες πότε γεννήθηκαν.

 Βραχιολάκια σε όλα τα χρώματα!!!

 Και ένα γράμμα για τη μαμά .Όταν το διάβασα τα παιδιά συγκινήθηκαν και στο τέλος χτύπησαν παλαμάκια.Λογάκια που άγγιξαν την ψυχούλα τους!!!

Έτοιμο για τη μανουλίτσα μας!!!

ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!
Εύχομαι κάθε παιδάκι να έχει τη μανούλα του και να είναι ευτυχισμένο.Και τα παιδάκια που δε την έχουν για κάποιους λόγους ,εύχομαι να τη βρουν γρήγορα στο πρόσωπο μιας άλλης γυναίκας!!!!
Και μεις να έχουμε τις μανούλες μας όσο περισσότερο είναι εφικτό.
Και οι μανούλες να χαίρονται τα παιδάκια τους και να τα κάνουν κάθε μέρα καλύτερους ανθρώπους!!!!
Τι να κάνουμε ..ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!

6 σκέψεις για το “Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ!!!

  1. α ρε Αννηηηηηηηη επιτελουυς γυρισεςςςςςςςςςςςςςς…. ομορφα ////ολα πολλη συγκινηση φανταζομαι οι μανουλες σας ,, να τις χαιρομαστε ολοι τις μανουλες μας και να μας χαιρονται τα παιδακια μας!!

  2. Πόση τρυφερότητα και αγάπη μπορεί να χωράει σε μία ανάρτηση;;; Μπράβο και σε σένα και στα παιδάκια σου, υπέροχες εκπλήξεις ετοιμάσατε για τις μανούλες…φαντάζομαι συγκίνηση,ε;;;;Και….επιτέλους, γύρισες! Μας έλειψες!!!!

  3. Άννη έλεγα ότι είμαι η μόνη που θα κάνω καθυστερημένη ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας! Ζήλεψα τώρα και πάω να την τελειώσω! Ωραία τα καταφέρατε, οι μανούλες πρεπει να το ευχαριστήθηκαν!

  4. Αννη μου…ειδα οτι αναρτησες..Χαρά που έκανα…Είμαστε ωραία συντροφίτσα και πολύ αγαπημένη.Ο ένας στηρίζει τον άλλο και του δίνει δύναμη στα δύσκολα.Καλωσήρθες πάλι με την γλυκια σου ανάρτηση!!!!

  5. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΝΗ; ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΥΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ; ΑΝΝΗ, ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων