ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ!!!

Σήμερα η Μεγάλη Πολιτεία των Μικρών μας φίλων,κλείνει 2 χρόνια, από τότε που δειλά -δειλά έκανα την πρώτη μου ανάρτηση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
όλες και όλους που αγκαλιάσατε με αγάπη την Πολιτεία μας ,γίνατε κάτοικοί της,ταξιδέψατε για λίγο στους δρόμους της,περάσατε μέσα από τα σοκάκια της,σταματήσατε ,θαυμάσατε,ενθαρρύνατε,κρίνατε!
Ήταν πρωταπριλιά αλλά δεν ήταν ψέμα!
Είναι η Μεγάλη Πολιτεία των Μικρών !!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ!!!
Να ζήσεις Πολιτεία 
και χρόνια πολλά
μεγάλη να γίνεις με έργα πολλά!
Παντού να σκορπίζεις
ζωντάνια και φως
και όλοι να λένε 
μια πόλη αλλιώς!
Αφιερωμένο σε όλες ,όλους εσάς που κάθε μέρα με κάνετε να βάζω στόχους και να τους πραγματοποιώ!!!
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

12 σκέψεις για το “ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ!!!

  1. 2 xronia kiolassss πωπωωωωω ..να τα εκατοστησει το μπλογκακι σου αννη και παντα με υπεροχες αναρτ ησειςςςςς!! να ζησεις μπλογκακι και χρονια πολλα ,,αναρτησεις γεματο να εισαι και θεματα πολλαα .!!!!!!!!!!!

  2. Να ζήσεις blogάκι και χρόνια πολλά με ωραίες ιδέες και άλλα πολλά !! Να ζήσει και νά ‘ναι πάντα δημιουργικό με πλούσιες αναρτήσεις κι ωραίο υλικό !!!!!!!!!!!2 χρονάκια ; Με περνάς δηλ ; χι χι πολλά φιλιά , Άννη μου !!!!!

  3. Άννη! Χρόνια πολλά στο μπλογκάκι, καλά ταξίδια να έχει, δημιουργικά και εμπνευσμένα! Κeep walking Πολιτεία, μας αρέσεις πολύ;) —<–@

  4. Άννη μου, να ζήσει το μπλογκάκι σου, να είναι πάντα γεμάτο δημιουργικές και όμορφες ιδέες και εσύ πάντα δίπλα στα μικρά σου με την ίδια αγάπη και πάθος για τη δουλειά μας…σας ακουλουθούμε πάντα με αμείωτο ενδιαφέρον, σε ευχαριστούμε τόσο πολύ για όλα όσα μοιράζεσαι μαζί μας συνεχώς!!! Να τα εκατοστήσετε!!!!!!

  5. Χρόνια πολλά Μεγάλη πολιτεία! Έγινες ακόμα πιο μεγάλη!Άννη μου να νοιώθεις περιφανη για το επίτευγμά σου γιατί πραγματικά χαιρόμαστε να διαβάζουμε τις εμπειρίες σας, τα κατορθώματά σας, τις χαρές σας! Εμείς θα είμαστε δίπλα σου στη συνέχεια που θα είναι το ίδιο καλή όπως ήταν οι άλλες δύο χρονιές!

  6. Συγνώμη που καθυστέρησα, αλλά δεν έχω λάπτοπ κ δεν το είδα ότι γιορτάζατε!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!! Να είναι πάντα καλοτάξιδο το blogάκι σου και να σε οδηγεί σε νέες πολιτείες, πολύχρωμες και ονειρεμένες. Να είσαι πάντα ορεξάτη και χαμογελαστή να μας δίνεις εμπνεύσεις και ιδέες :)!!! Φιλιά πολλά ****

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων