Επιμορφωτική εκδήλωση: Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου, ο ρόλος της οικογένειας & του σχολείου.Λήψη αρχείου

Γιορτή αποφοίτησης σχολικού έτους 2023-2024

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, θα πραγματοποιηθεί γιορτή αποφοίτησης  της ΣΤ΄ τάξης, με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 37ου Δ. Σ. Θεσσαλονίκης και την προαιρετική συμμετοχή όλων των μαθητών και μαθητριών όλων των τάξεων του σχολείου καθώς και των γονέων και κηδεμόνων αυτών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου, με έναρξη στις 19:00 και εκτός διδακτικού ωραρίου του Πρωινού και του Ολοήμερου Σχολικού Προγράμματος.

Λειτουργία σχολικής μονάδας κατά την περίοδο των Ευρωεκλογών

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ !

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 2

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝΛήψη αρχείου

Γιορτή για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 09:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση προς τιμή της επετείου της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821.

Την εκδήλωση διοργανώνουν και θα παρουσιάσουν οι τάξεις Α΄ και ΣΤ΄ μαζί με τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τους.

Σημειώνεται, ότι την ημέρα της εορταστικής εκδήλωσης δεν θα ισχύσουν το Πρωινό και το Ολοήμερο Πρόγραμμα του σχολείου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024 – 2025

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

 

Α. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

  1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας.
  2. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
  3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).
  4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει ότι η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας ανήκει στα όρια της σχολικής μονάδας.

Τα επικαιροποιημένα και ακριβή όρια των Δημοτικών Σχολείων Θεσσαλονίκης αναφέρονται ανά σχολείο στην επίσημη ιστοσελίδα της Δ/σης Α΄/Βάθμιας Εκπ/σης Αν. Θεσ/νίκης, στον σύνδεσμο:

https://dipe-a.thess.sch.gr/dpeat/oria-scholeion/

  1. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό

 

Β. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ

Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00), κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους.

 

Γ. ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Η περίοδος εγγραφής στα Δημοτικά Σχολεία είναι από 1 έως 20 Μαρτίου.

Οι ώρες προσέλευσης των γονέων/κηδεμόνων στο 37ο Δ. Σ. Θεσ/νίκης, για την εγγραφή των μαθητών/τριών είναι από τις 08:30 έως τις 09:30 και τις ημέρες κατά τις οποίες λειτουργεί το σχολείο.

Ευχαριστίες !

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Οι μαθητές και οι μαθήτριες  της ΣΤ΄ τάξης καθώς και οι εκπαιδευτικοί του 37ου Δ. Σ. Θεσσαλονίκης, σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και τη συμμετοχή σας στο Bazaar ενίσχυσης της εκπαιδευτικής εκδρομής της ΣΤ΄ τάξης του Σχολείου μας!

 

 

Bazaar την εκδρομή της ΣΤ΄ τάξης

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Σχολείου και των γονέων/κηδεμόνων και για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής εκδρομής της ΣΤ΄ τάξης στην Βουλή των Ελλήνων στην Αθήνα, διοργανώνεται Bazaar την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024  από τις  8.15 έως τις  9.40, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Για τον λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε όποιος μπορεί μέχρι τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024,  να φέρει μεταχειρισμένα βιβλία ή παιχνίδια (σε καλή κατάσταση) για να διατεθούν στο Βazaar.

 

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου

Ευγενική υπενθύμιση για τη “Σχολή Γονέων”

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Θα θέλαμε να  σας υπενθυμίσουμε και να σας παροτρύνουμε να συμμετάσχετε στην υλοποίηση  του πιλοτικού προγράμματος  “Σχολή Γονέων”.

Η ενεργή συμμετοχή σας καθίσταται απαραίτητη για την επιτυχία του προγράμματος  και την υλοποίηση των στόχων του που είναι η δική σας ενδυνάμωση στο ρόλο του γονέα  και η καλύτερη εποικοδομητική συνεργασία με τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου που φοιτά το παιδί σας.

Καθώς τα τμήματα των ‘Σχολών Γονέων” θα είναι ολιγομελή παρακαλώ δηλώστε υπεύθυνα το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή σε αυτά, στην παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/C28kVJ3nj85AonqD9

Τα τμήματα είναι πρωινά (08:30-10:00)

Η φόρμα θα παραμείνει ανοικτή έως τις 31 Ιανουαρίου 2024.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση