IMG 20220608 103741652 IMG 20220608 102152311
Στο πλαίσιο του Περιβαλλοντικού Προγράμματος για τη Διατροφή επισκέφθηκε σήμερα το τμήμα Β2΄ ο διαιτολόγος – διατροφολόγος και μάγειρας κ. Κάρλος Στυλιανός, ο οποίος μίλησε στους μικρούς μαθητές για τα υγιεινά και τα ανθυγιεινά τρόφιμα, την επεξεργασία της ζάχαρης συγκριτικά με το μέλι, τις διατροφικές ετικέτες καθώς και την αξία της μεσογειακής διατροφής.
Στη συνέχεια έφτιαξε με τα παιδιά φυστικοβούτυρο, το οποίο τους το σέρβιρε με μπανάνες, λίγο μέλι και σοκολάτα. Ήταν υπέροχο! 
Τα παιδιά συνειδητοποίησαν τι σημαίνει επεξεργασία ενός προϊόντος και ότι όσο λιγότερη επεξεργασία έχει υποστεί ένα προϊόν τόσο πιο υγιεινό είναι. Το φυστικοβούτυρο έγινε μόνο με φυστίκια και δύο κουταλιές ελαιόλαδο από τα φυστίκια που τα παιδιά καθάρισαν μόνα τους!
IMG 20220608 110543443 IMG 20220608 110259896