30ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Το ιστολόγιο του σχολείου μας

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

Σεπ 202025

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ,

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΚΑΙ Η ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.

Λειτουργία ολοημέρου

Σεπ 202011

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει μέχρι νεωτέρας, διότι δεν επαρκούν οι διαθέσιμες ώρες εκπαιδευτικών.

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Πανάγιος Κωνσταντίνος

ΑΓΙΑΣΜΟΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Σεπ 202011

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ,

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, ΣΤΙΣ 9:30 π.μ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 13ΟΥ  &  27ΟΥ  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΟΓΩ COVID-19 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΔΥ. (ΜΑΣΚΑ ΚΛΠ)

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ. (ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 10:15) ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15-9-2020.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Βαθμολογία Γ΄ τριμήνου και επίδοση τίτλων προόδου και σπουδών

Ιούν 202022

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σύμφωνα με νέες οδηγίες από την υπηρεσία και νέα απόφαση (22-06-2020) του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας:

  1. Την Παρασκευή 26-06-2020 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα και
  2. Η βαθμολογία Γ΄τριμήνου και οι τίτλοι προόδου (Α΄- Ε΄) και σπουδών (ΣΤ΄) θα δοθούν την Παρασκευή 26-06-2020 ως εξής:
  • Από 08:30–10:00 θα παραλάβουν τίτλους και βαθμολογία οι τάξεις Α΄- Β΄- Γ΄
  • Από 10:00–11:30 θα παραλάβουν τίτλους και βαθμολογία οι τάξεις Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄,

από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων, στις αίθουσες που κάνουν μάθημα, σε φακέλους Α4, χωρίς να γίνει εκτενής ενημέρωση (όπου χρειάζεται μπορεί να γίνει τηλεφωνικά) και τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή του συγχρωτισμού στο χώρο του σχολείου (αποστάσεις, κλπ)

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

 

Ο Διευθυντής

Πανάγιος Κωνσταντίνος

Επίδοση βαθμολογίας Β΄ και Γ΄ τριμήνου και τίτλων σπουδών

Ιούν 202017

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Α. Η επίδοση της βαθμολογίας του β’ τριμήνου στους μαθητές/τριες της Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, πραγματοποιήθηκε ήδη σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα του κάθε μαθητή/τριας, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία γονέων & κηδεμόνων στο σχολείο.

Β. Η επίδοση της βαθμολογίας του γ’ τριμήνου, καθώς και των τίτλων προόδου ή των τίτλων σπουδών των μαθητών/τριών, θα γίνει στους γονείς/κηδεμόνες την ημέρα λήξης των μαθημάτων σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα του κάθε μαθητή/τριας, την Πέμπτη 25 Ιουνίου για το πρώτο υποτμήμα και την Παρασκευή 26 Ιουνίου για το δεύτερο υποτμήμα, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία γονέων & κηδεμόνων στο σχολείο.

Γ. Για τους μαθητές/τριες που ανήκουν σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσούν ή στο οικογενειακό τους περιβάλλον υπάρχει άτομο που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσεί (αρ. πρωτ. Φ.7/ΦΜ/63728/ΓΔ4/27/5/2020 Υ.Α. (ΦΕΚ 2031 Β’) και θα απουσιάζουν δικαιολογημένα από το σχολείο, η βαθμολογία του β’ και γ’ τριμήνου καθώς και οι τίτλοι προόδου ή οι τίτλοι σπουδών θα επιδοθούν στους γονείς/κηδεμόνες είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σάρωση των πρωτοτύπων, ύστερα από γραπτή συναίνεση των γονέων/κηδεμόνων (ενυπόγραφη πιστοποιημένη υπεύθυνη δήλωση), είτε την ημέρα λήξης των μαθημάτων (Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020), λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή του συγχρωτισμού στο χώρο του σχολείου.

Ο Διευθυντής

Πανάγιος Κωνσταντίνος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Μαΐ 202029

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Αγαπητοί μαθητές του σχολείου μας,

Απο Δευτέρα 1/6/2020 τα δημοτικά σχολεία επαναλειτουργούν βάσει σχετικής απόφασης του ΥΠΕΘ.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας αποφάσισε:

  1. Τα τμήματα θα χωριστούν σε υποτμήματα ικανοποιώντας τις προϋποθέσεις που θέτει η σχετική εγκύκλιος ως εξής:

Την πρώτη εβδομάδα 1-5/6/2020 το πρώτο υποτμήμα θα παρακολουθήσει μαθήματα Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και το δεύτερο υποτμήμα Τρίτη-Πέμπτη. Την επόμενη βδομάδα εναλλάξ.

Τα υποτμήματα καθορίζονται αλφαβητικά ώς εξής ;

Α1 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από CZAJKA-ΚΟΝΤΑ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΚΟΥΤ-ΧΑΡΕΛ

Α2 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ISOYF-ΚΟΝΤΟ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΛΗΜΝ-ΦΑΖΟ

Α3 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΑΝΑΓΝ-ΚΑΡΑΜ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΚΑΤΣΙΚ-ΣΤΑΘΟ

Β1 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΑΛΕΞ-ΜΟΥΡΜ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΜΠΙΛ-ΦΡΑΝ

Β2 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΑΘΑΝ-ΜΑΤΣ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΜΗΛΙ-ΧΕΝΑ

Γ1 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΑΛΕΞ-ΜΑΚΟ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΜΗΤΡ-ΦΑΡΑ

Γ2 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΓΕΩΡ- ΚΩΤΣ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΜΗΛΙ-ΧΑΪΚ

Γ3 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΑΛΕΞ-ΔΑΣΚ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΚΑΛΟ-ΤΣΙΡ

Δ1 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από TANV-ΚΕΡΑ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΚΩΝΣΤ-ΧΑΝΤΡ

Δ2 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΚΑΡΑΖ-ΜΠΑΤΖ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΝΑΧΝ-ΧΑΝΤ

Δ3 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΑΝΔΡ-ΝΙΚΟΛ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΠΑΛΑΙ-ΦΕΤΑ

Ε1 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΑΘΑΝ-ΚΟΥΜ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΜΑΡΟΥ-ΧΑΝΙ

Ε2 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΒΑΣΙ-ΚΩΝΣΤ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΜΗΤΡΟΠ-ΧΡΟΝΟ

Ε3 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΑΝΩΜ-ΚΟΛΕ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΚΟΥΡΤ-ΧΑΪΚ

ΣΤ1 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΑΡΒΑ-ΛΟΥΚ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΜΠΙΣ-ΧΑΝΤ

ΣΤ2 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΓΑΛΑ-ΜΠΕΚΡ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΠΑΠΑΔ-ΦΡΑΤΖ

ΣΤ3 :   Α΄ ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΑΛΕΞ-ΛΥΡΑΚ

Β΄  ΥΠΟΤΜΗΜΑ : Από ΠΑΛΙΟΠ-ΦΑΡΑΚ

 

  1. Βάσει των προνοιών της εγκυκλίου το ολοήμερο πρόγραμμα, η πρωινή ζώνη (7-8) και το κυλικείο δεν θα λειτουργήσουν
  2. Το αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων και η ώρα διαλειμμάτων δεν αλλάζει όπως και οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών.
  3. Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική.
  4. Οι μαθητές θα πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο τα προσωπικά τους είδη και εφοδιασμένοι με νερό, κολατσιό κι ότι άλλο κρίνεται απαραίτητο.
  5. Οι γονείς των μαθητών δεν επιτρέπεται να βρίσκονται στον χώρο του σχολείου παρα μόνο κατόπιν ραντεβού καθ’όλη τη διάρκεια των μαθημάτων ή τηλεφωνικά στα γραφεία της Διεύθυνσης.

Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2020-2021

Μαΐ 202021

Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2020-2021

ΕΞΕ – 50942 – 2020 – Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2020-2021

ΕΞΕ – 50943 – 2020 – Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2020-2021

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ

Μαΐ 202021

Προϋποθέσεις εγγραφής στο προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα
Οι μαθητές/τριες μπορούν να εγγράφονται στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους συμπληρώνοντας το παρακάτω έντυπο:
Έντυπο ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ
Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών/τριών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15:00), εφόσον κατατεθεί σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων.
Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:
1. Οι μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.
2. Οι μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως,
• πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς/κηδεμόνες με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι,
• πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε. με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.
• Η εγγραφή των μαθητών/τριών που ανήκουν σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες (Ρομά, προσφυγόπουλα) στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.
Για την λειτουργία του προαιρετικού ολοήμερου προγράμματος στα μονοθέσια, διθέσια και τριθέσια δημοτικά σχολεία της χώρας ισχύουν όσα προβλέπονται στην 83939/Δ1/19-5-2017 Υ.Α. (ΦΕΚ 1800Β).
β. Προϋποθέσεις συμμετοχής μαθητών/τριών στο τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00): Στο τμήμα αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι/νες και φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα. Ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του τμήματος Πρωινής Ζώνης μαθητών/τριών είναι οι 7 μαθητές/τριες για σχολεία με λειτουργικότητα έως 8/θέσια και 10 μαθητές/τριες για σχολεία με λειτουργικότητα από 9/θέσια και άνω.

Διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021

Μαΐ 202021

Παρακαλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2020-2021 στην Ε΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου να συμπληρώνουν δήλωση με τη γλώσσα προτίμησης του παιδιού τους (Γαλλική ή Γερμανική) και να την καταθέτουν στον Διευθυντή του Σχολείου έως 5 Ιουνίου 2020.

Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα Β΄ ξένη γλώσσα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ 2020-2021

Μαΐ 202016

15 έως 29 Μαΐου 2020

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

α. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

β. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) Θα το προμηθευτείτε από το γραφείο μας.

γ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. (Λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, συμβόλαιο ενοικίασης, εκκαθαριστικό εφορίας  κ.λ.π. στο όνομα του γονέα)

δ. Βεβαίωση Παρακολούθησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

Δεν απαιτείται η προσκόμιση Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ, σύμφωνα με τα στοιχεία που θα δηλωθούν από τους γονείς με την αίτηση εγγραφής.

(ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΜΑΣΚΑ κλπ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΥΛΟ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19)

Ο Διευθυντής

Πανάγιος Κωνσταντίνος

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 2020-21

Α.Δ.Υ.Μ.

Τα όρια της σχολικής μας περιφέρειας μπορείτε να τα δείτε στο χάρτη.

« Παλιότερα άρθρα


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων