Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, μιλήσαμε στο σχολείο μας για τον αθλητισμό και τη σημασία της άσκησης στη ζωή μας.
Συζητήσαμε για τα αθλήματα και τα παιδιά μοιράστηκαν μαζί μας ποιό άθλημα αγαπούν και με ποιό ασχολούνται. Παρακολουθήσαμε σχετικά βίντεο και στη συνέχεια κάναμε ασκήσεις γυμναστικής ακολουθώντας τις οδηγίες και διασκεδάζοντας όλοι μαζί.
Στη συνέχεια βγήκαμε στην αυλή, όπου είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον κ. Νίκο Ψύχα, καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος. Με τη δική του καθοδήγηση τα παιδιά πήραν μέρος σε αθλητικά παιχνίδια και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, καλλιεργώντας τη συνεργασία, την ομαδικότητα και τον σεβασμό.
Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την απονομή των αναμνηστικών βραβείων σε όλα τα παιδιά.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νίκο Ψύχα και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος για την επίσκεψη και τη συνεργασία!




