Δημοσιεύθηκε στην ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές μας χρόνια πολλά!!

Είμαστε σταθερά στο σπίτι όπως και εσείς όλο αυτό το τελευταίο διάστημα και έχουμε στη διαθεσή μας όλον αυτόν τον ατελείωτο χρόνο.Χρόνος που μας έλειπε είναι η αλήθεια και χρόνο που αποζητούσαμε να έχουμε για να διαθέσουμε στους αγαπημένους μας.Γιαυτό λοιπόν είμαστε εδώ και πάλι να σας προτείνουμε  κάτι  εκπαιδευτικό που είναι ταυτόχρονα και δημιουργικό  και ψυχαγωγικό.Τι θα μπορούσε να’ναι;

Μα τι άλλο αν όχι παιχνίδια φυσικά.

Η επιλογή των δραστηριοτήτων έγινε με γνώμονα αφ’ενός την επαναχρησιμοποίηση του υλικού που θεωρείται “άχρηστο”αλλά στο νηπιαγωγείο  βρίσκει τρόπους να μεταμορφωθεί και γίνει πολύτιμο εργαλείο και αφ’ετέρου το μηδενικό κόστος αφού χρησιμοποιούμε υλικό που βρίσκουμε σε όλα τα νοικοκυριά.

Πάμε να παίξουμε λοιπόν με παιχνίδια που θα φτιάξουμε μόνοι μας και που σίγουρα θα έχουν άλλη αξία αφού είναι δικές μας δημιουργίες. Συνέχεια ανάγνωσης “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ”

Δημοσιεύθηκε στην ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ

Γιορτή της μητέρας

Η Κυριακή 10 Μαΐου, είναι μία ημέρα αφιερωμένη σε κάθε μαμά, κάθε γυναίκα που έχει μεγαλώσει, έχει φροντίσει, έχει αγαπήσει ένα παιδί, είτε το έχει φέρει στον κόσμο, είτε όχι.  Δυστυχώς φέτος εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που ζούμε δεν μπορούμε να προσφέρουμε στη μανούλα μας ένα δώρο που έχουμε φτιάξει μέσα στην τάξη. Όμως δεν απογοητευόμαστε. Το δώρο μας η γλυκιά μας μανούλα θα το λάβει και φέτος.

Παρακάτω σας παραθέτω έναν σύνδεσμο όπου μπορείτε να περιηγηθείτε και να απολαύσετε ένα υλικό για τη γιορτή της μητέρας. Περιλαμβάνει πίνακες ζωγραφικής, παιχνίδια, τραγούδια και παραμύθια.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!!!!