Η Κοινωνική Λειτουργός του Νηπιαγωγείου μας.

Αγαπητοί   γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στα πλαίσια της πράξης << Ενίσχυση και ενδυνάμωση   της  κοινωνικοσυναισθηματικής  ανάπτυξης  και ανθεκτικότητας των μαθητών  μέσω  του θεσμού Ψυχολόγου και Κοινωνικού Λειτουργού, σχολικά έτη 2023-2026 >>, το σχολικό μας  περιβάλλον έχει στελεχώσει η Κοινωνική Λειτουργός  κ. Στέλα Παπαγαθονίκου .

Η  Κοινωνική  Λειτουργός   βρίσκεται  στο  χώρο  του Νηπιαγωγείου μία φορά την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την ημέρα Τρίτη, με βασικό γνώμονα την υποστήριξη μαθητών και κηδεμόνων καθώς και την προαγωγή και την ενίσχυση της ψυχοσυναισθηματικής  υγείας,   της  ευαισθητοποίησης   και  της  συμπερίληψης  μέσα  από  βιωματικές  και  διαθεματικές  δραστηριότητες  και  εργαστήρια.

Με  σκοπό  λοιπόν  τη  συμβουλευτική  καθοδήγηση, την  ψυχοκοινωνική  υποστήριξη  και την ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων καθώς και μαθητών, η Κοινωνική Λειτουργός θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για κατ’ ιδίαν συναντήσεις στο χώρο του σχολείου που θα παραγμοτοποιούνται  κατόπιν επικοινωνίας με την ίδια, ώστε να απευθυνθείτε για ζητήματα  που σας απασχολούν.

 

Με εκτίμηση

Αναστασοπούλου Μαρία