Σήμερα, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας επισκέφθηκε το 2ο Νηπιαγωγείο Μεσσήνης, όπου οι μικροί μαθητές ζωντάνεψαν τα γράμματα με έναν εντελώς ξεχωριστό τρόπο!
Ειδικότερα:

Τα παιδιά ταξίδεψαν στον κόσμο του βιβλίου και της βιβλιοδεσίας, ανακαλύπτοντας:


Πώς είναι σήμερα τα βιβλία;
Έπειτα όλα τα παιδιά συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό, συλλογικό αλφαβητάρι, που έμεινε στο σχολείο ως πολύτιμο ενθύμιο αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας.



Η έκπληξη των παιδιών ήταν ανεκτίμητη! Μόλις είδαν το αλφαβητάρι να ξεδιπλώνεται με διαφορετικό τρόπο από τα συνηθισμένα βιβλία, γέμισαν με ενθουσιασμό και χαρά! Αγγίζοντάς το, παίζοντας με τις σελίδες του, ανακάλυψαν πως ένα βιβλίο δεν είναι μόνο για να το διαβάζεις, αλλά και για να το βιώνεις!
Το αποτέλεσμα; Ένα μοναδικό αλφαβητάρι-έκπληξη, γεμάτο χρώμα, σχήματα και δημιουργικότητα, που θα παραμείνει στο νηπιαγωγείο, για να το χαρούν και οι επόμενες γενιές μικρών αναγνωστών και δημιουργών!

Πρόσφατα σχόλια