Μήνας: Μάρτιος 2024

Εορτασμός για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Φέτος ο εορτασμός της επετείου ήταν πολύ σύντομος, αφού μόνο τρεις ημέρες έμειναν μετά την Καθαρά Δευτέρα για να ασχοληθούμε με τα γεγονότα της γιορτής. Παρόλες τις αρκετές απουσίες παρουσιάσαμε στην γιορτή μας με μουσική, χορό και ποιήματα την Ελλάδα μας, τα 9 διαμερίσματα και αντιπροσωπευτικούς ήρωες από το καθένα.

 

Τα τσολιαδάκια μας

Ευχαριστούμε τον μπαμπά Μαρκίδη και την γιαγιά Εύα για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μας έδωσαν από την γιορτή και μπορέσαμε και φτιάξαμε το βίντεο.

Απόκριες 2024

Μικρές στιγμές από τον εορτασμό των Απόκρεων στο νηπιαγωγείο μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς που με την δική τους συμμετοχή, τις ημέρες της Τσικνοπέμπτης  και της τελευταίας Παρασκευής, βάζοντας την φαντασία και το μεράκι τους, έκαναν ένα ωραίο μπουφέ για μικρούς και μεγάλους.

 

Καλή Σαρακοστή

6η Μαρτίου, Ημέρα κατά του Σχολικού εκφοβισμού

Το 2o Νηπιαγωγείο Ερέτριας μαζί με τους Storytellers της Οικοσυμμαχίας συμμετέχει στη σχολική δράση “Μίλα Τώρα” για την 6η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού, στέλνοντας τα δικά μας μηνύματα ενάντια στο Bullying. #Οικοσυμμαχία #Stop_Bullying #Χαμόγελο_του_Παιδιού #Μίλα_Τώρα #eTwinning

μιλα τωρα 1  2024 03 062

Η συνταγή της Οικοσυμμαχίας

Υπέροχα νέα!
Η ΟΙΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ, είναι μια ιδέα συνεργασίας που εξελίχθηκε σε ένα όνειρο, ένα όνειρο που ενώνει ανθρώπους με κοινούς στόχους και όρεξη για δουλειά…μια συνεργασία εκπαιδευτικών, μαθητών/τριών, οικογενειών και ευρύτερης κοινωνίας με στόχο έναν δίκαιο, ειρηνικό, όμορφο, φωτεινό κόσμο που χαίρεται την κάθε στιγμή σε έναν υγιή πλανήτη!
Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να μην αποτυπωθούν μελωδικά, καθώς στίχοι και μουσική μετουσιώνουν σκέψεις και δράσεις σ΄ ένα μοναδικό όραμα! Χάρη στην έμπνευση και από καρδιάς προσφορά του μουσικού http://Alexandros Antoniou_Αλέξανδρος Αντωνίου -official- απέκτησε το δικό της τραγούδι-σύμβολο για όσα ως σήμερα έχει καταφέρει και όσα ακόμη σχεδιάζει. Απολαύστε το, διαδώστε το, γίνετε κι εσείς μέρος του ονείρου μαs!
Τα παιδιά της Οικοσυμμαχίας, μέλη της οποίας είμαστε και εμείς,  έκαναν τις ζωγραφιές του βίντεο.