Mε την ευχή να έχουμε μία όμορφη και γλυκιά σχολική χρονιά

Ευχαριστούμε πολύ τον σύλλογο γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου και 2ου Νηπιαγωγείου για τα μπλοκ ζωγραφικής που πρόσφερε για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς σαν δωράκι καλωσορίσματος στα νήπια και προνήπια μας.

 

Επίσης ευχαριστούμε για την ευγενική χειρονομία της, καταστηματάρχισσα της πόλεως μας, όπου γλύκανε την πρώτη μέρα των μικρών μαθητών με την ευχή, όλη η σχολική χρονικά να έχει γλυκιές και όμορφες στιγμές!!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

 

Τη  Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9:00 π.μ.,  στην αυλή του νηπιαγωγείου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Δεδομένων των ιδιαιτέρων συνθηκών, η είσοδος στο χώρο όπου θα τελεσθεί ο αγιασμός, θα επιτρέπεται μόνο  στο  παιδί και σε έναν συνοδό γονέα και μόνο με τη χρήση μάσκας από όλους.

Οι μαθητές γενικότερα θα προσέρχονται στο νηπιαγωγείο ως εξής:

  • ή με βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου)
  • ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (self) τεστ, το οποίο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή), έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο.

( Ειδικότερα, όμως για την πρώτη  εβδομάδα του διδακτικού έτους, το πρώτο τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί και να δηλωθεί στην αντίστοιχη πλατφόρμα την Κυριακή 12/9 )

Τα τεστ μπορείτε ήδη να τα προμηθευτείτε για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο από τα φαρμακεία μέχρι και την Παρασκευή 10/9.

Ευχόμαστε σε όλους μια ευχάριστη, ασφαλή και δημιουργική χρονιά.

                            Οι νηπιαγωγοί

Ελένη Γκιτέρσου – Κατερίνα Βλάχου – Βιργινία Ψαθά