Μήνας: Νοέμβριος 2020

Νοέμβρης φέρνει τις ελιές…

 

Μία εβδομάδα πέρασε και στα εξ αποστάσεως μαθήματά μας ασχοληθήκαμε με την ελιά και τα αγαθά που μας προσφέρει.

Δυστυχώς δεν έχουν  την δυνατότητα ούτε όλοι οι μαθητές να παρακολουθούν μέσω webex, ούτε και εμείς οι εκπαιδευτικοί  να κάνουμε όλα αυτά που θα κάναμε με την φυσική παρουσία των μαθητών στο χώρο του νηπιαγωγείου, χωρίς τα τεχνικά προβλήματα  που προκύπτουν κάθε φορά.

Ελπίζουμε γρήγορα να επανέλθουμε στην κανονικότητά μας και να δούμε όλα τα παιδικά χαμόγελα δια ζώσης…

Μέχρι τότε μικροί μας μαθητές ασχοληθείτε με διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα σας ωφελήσουν…

 

Καλή διασκέδαση

 



Δείτε στο thinglink.com

ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αγαπημένοι μας μαθητές,

Τώρα που δεν θα έρχεστε στο σχολείο και δεν θα έχετε την ευκαιρία κα την χαρά να συναναστρέφεστε με τους φίλους σας,  να παίζετε και να μαθαίνετε παίζοντας, θα ανεβάζουμε κάποιες διασκεδαστικές δραστηριότητες όπου θα σας βοηθήσουν να   κρατήσετε επαφή με το γνωστικό περιβάλλον του νηπιαγωγείου μας, εκτός από τις ώρες που θα συναντιόμαστε στην ψηφιακή μας τάξη και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή της ημέρας, εσείς επιθυμείτε. 

“Η χελώνα μας δείχνει τα σχήματα”

 

Πατήστε πάνω στα αστραφτερά κουτάκια στο καβούκι της χελώνας και ακολουθήστε τις οδηγίες για να παίξετε ή να απολαύσετε αυτά που θα δείτε και θα ακούσετε. 

Καλή διασκέδαση.

 



Δείτε στο thinglink.com

ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΩ WΕΒΕΧ

Κατανοώντας τις ανησυχίες σας , στέλνουμε έναν οδηγό για τους τρόπους που μπορείτε να μπείτε στην πλατφόρμα της webex και να παρακολουθήσουν οι μαθητές την  εξ αποστάσεως εκπαίδευση..

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η σύνδεση, για διαφόρους λόγους , μπορείτε να συνδεθείτε και τηλεφωνικά με χρέωση μίας αστικής μονάδας.

Πληροφορίες περισσότερες θα σταλούν σε προσωπικό mail.

 

Πατήστε επάνω στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Οδηγός-Μαθητή-για-την-σύγχρονη-εξ-αποστάσεως-εκπαίδευση

 

Οι ώρες που θα βρισκόμαστε με τους μαθητές μας μέσω webex  θα είναι οι ακόλουθες σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας:

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς,

σύμφωνα με  τα νέα δεδομένα που εξήγγειλε η υπουργός παιδείας στις 14/11/2020, σας υπενθυμίζουμε πως είναι υποχρεωτικό να δημιουργήσετε λογαριασμό πρόσβασης στο Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο για το παιδί σας, για να έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές τάξεις που έχουν δημιουργήσει οι εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου και θα ανεβάζουν εκπαιδευτικό υλικό .

Το Νηπιαγωγείο  σας έδωσε τον Αριθμό Μητρώου Μαθητή που έχει το παιδί σας και τον αριθμό του τμήματός του. Στο πεδίο τάξη θα επιλέξετε προνήπια – νήπια, γιατί τα τμήματα του νηπιαγωγείου είναι μεικτά (προνήπια και νήπια μαζί) .
Όταν η εγγραφή ολοκληρωθεί κρατήστε τους κωδικούς, γιατί θα χρειαστούν.

Όσοι γονείς δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή συναντήσουν δυσκολίες κατά τη διαδικασία εγγραφής σας παρακαλώ ενημερώστε μας.  Οδηγίες θα βρείτε στο παρακάτω PDF.

 

 



Λήψη αρχείου