Προς τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, τους γονείς και κηδεμόνες

Προς τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, τους γονείς και κηδεμόνες Αγαπητά μας παιδιά, φίλοι γονείς και κηδεμόνες, Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά και υγιείς! Μας λείπετε παρά πολύ! Μας λείπουν οι χαρούμενες παιδικές φωνές και τα γέλια, τα παιχνίδια στην τάξη, τα παιχνίδια στη αυλή! Μας λείπουν οι όμορφες παιδικές ζωγραφιές, τα παιδικά τραγούδια,…Συνέχεια ανάγνωσης Προς τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, τους γονείς και κηδεμόνες

Διαφορετικότητα!

Ο καθένας από μας είναι διαφορετικός και μοναδικός και έχει τη δική του προσωπικότητα!  Και όλοι μαζί μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά και να φτιάξουμε τον κόσμο μας καλύτερο! Μπορείς, αν θέλεις, να παρακολουθήσεις τα παραμυθάκια και να συζητήσεις με τους γονείς σου για το τι σου άρεσε!   Και ένα τραγουδάκι για τη διαφορετικότητα για…Συνέχεια ανάγνωσης Διαφορετικότητα!

Ένα γράμμα μια ιστορία! Παιδί και Γλώσσα

Μπορείς να παρακολουθήσεις τα βιντεάκια για το γράμμα Α!   Μπορείς τώρα, αν θέλεις, να ζωγραφίσεις σε ένα λευκό χαρτί κάτι που να αρχίζει από αυτό το γράμμα! Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις τη ζωγραφιά σου!  Καλή διασκέδαση!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση