ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ

   FUTSAL 6

     Με κορμό μαθητές του 2ου Γυμνασίου Σαλαμίνας (αλλά και του 1ου Γυμνασίου) η παιδική ομάδα του Γ.Σ. Σαλαμίνας με προπονητή τον Θρασύβουλο Μπάγιο ΠΕ11 αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο Ποδόσφαιρο Σάλας στην κατηγορία των Παίδων αφού νίκησε στον Τελικό την Αθήνα ’90 με σκορ 8-1.

     Ο Γ.Σ. Σα Προσθήκη πολυμέσωνλαμίνας ήταν καταφανώς καλύτερος με τον Αλαΐσκα να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα και τους Ελευσινιώτη-Μπουρνέλο-Γουρδομιχάλη και Καραγκιοχτζή από ένα.  

     Στον ημιτελικό η ομάδα του Γ.Σ. Σαλαμίνας είχε αποκλείσει με 2-1 νίκες (8-2, 5-7, 9-6)  την ομάδα  ”Παπακυρίτση”.

  Με αυτόν τον τίτλο οι “Νησιώτες” έκλεισαν μια εξαιρετική χρονιά αφού και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πήραν την δεύτερη θέση (η οποία συνοδεύεται με εξασφάλιση ποσοστού 8% για εισαγωγή σε ΑΕΙ-ΤΕΙ) πίσω από τον Ηνίοχο.

   Η ΟΜΑΔΑ: Αλαΐσκας Χ.-Γουρδομιχάλης Α.-Καραγκιοχτζής Β.-Ματθιόπουλος Ν. (Τ)-Μπουρνέλος Γ. Τζιέρης Α.-Φόβος Ι.-Βάιλας Α.-Φόβος Α. (Τ)-Γεωργαντόπουλος Χ. (Τ)-Ελευσινιώτης Ι.-Τόλιας Σ.-Μούλτος Γ. .

Για φωτογραφίες κάντε κλικ ΕΔΩ 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση