Αγαπητοί γονείς

σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη, 19/11/2019, τα σχολεία που ανήκουν στην ΕΛΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ δεν θα λειτουργήσουν προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να λάβουν μέρος στην Τακτική Γενική τους Συνέλευση.

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς

σας προσκαλούμε στη γιορτή της 17ης Νοέμβρη

που θα πραγματοποιηθεί

την Παρασκευή, 15/11/2019 και ώρα 09:00

στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Comments 0 σχόλια »

Στο πλαίσιο του δικτύου των κοινωνικών παροχών του Δήμου μας και με σκοπό να υποστηρίζονται οι οικογένειες που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, ξεκινά και τη φετινή περίοδο στο Δήμο μας, σε Μοσχάτο και Ταύρο, το «Κοινωνικό Φροντιστήριο»,  με απώτερο στόχο την κάλυψη των αναγκών της μαθητικής κοινότητας.

Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν συναντήσεις με γονείς και μαθητές στο Μοσχάτο και στον Ταύρο για να διαμορφωθεί το αρχικό πρόγραμμα το οποίο, στη συνέχεια, θα εμπλουτισθεί και με άλλα μαθήματα.

Η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ξεκινά σήμερα:

Πρόγραμμα στο Μοσχάτο: αίθ. Πολιτιστικού Κέντρου, Κωνσταντινουπόλεως & Σολωμού

Δευτέρα

3-5 μ.μ., Β’ Γυμνασίου Φιλολογικά

Τρίτη

4-5 μ.μ. Α’ Λυκείου Χημεία, 4-6 μ.μ.  Γ’ Γυμνασίου Φιλολογικά,

5-6 μ.μ  Α’ Λυκείου Φυσική, 6-7μ.μ. Γ΄ Γυμνασίου Φυσική

Πέμπτη

4-6 μ.μ.  Λυκείου Φιλολογικά

Κυριακή

10-12 μεσημέρι Κοινωνιολογία Λυκείου

Πρόγραμμα στον Ταύρο– αίθουσα πρώην Δημοτικού Συμβουλίου, Πειραιώς & Επταλόφου

Δευτέρα

3-5 μ.μ.   Α’ Γυμνασίου Φιλολογικά

Τρίτη

6-7 μ.μ.   Β’ Λυκείου Χημεία

Τετάρτη

3-5 μ.μ.   Β’ Γυμνασίου Φιλολογικά, 4-5 μ.μ.,  Α’ Γυμνασίου Φυσική,

5-6 μ.μ.   Β’ Γυμνασίου Φυσική, 6-7 μ.μ.   Β’ Λυκείου Φυσική

Πέμπτη

5-7 μ.μ.  Κοινωνιολογία Λυκείου

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο αφορά τους μαθητές από το Μοσχάτο και τον Ταύρο, ενώ στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτικών που αναλαμβάνουν τη διδασκαλία των διαφόρων μαθημάτων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στα τμήματά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται και κατατίθενται στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου από τις 08.00 έως τις 14.00 στο:

  • Δημαρχείο Μοσχάτου, Κοραή 36 και Αγ. Γερασίμου, και
  • π. Δημαρχείο Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου

ή με ηλεκτρονική αποστολή της φόρμας συμμετοχής που βρίσκεται στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr στο e-mail: 2sedmt@0168.syzefxis.gov.gr

Πληροφορίες στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, τηλ.: 21320 36 251 και 254

Comments 0 σχόλια »

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου

σας προσκαλεί

την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09:00

στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας

για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ

 

Comments 0 σχόλια »

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου, σας εύχεται καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη σε σας και στα παιδιά σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ζητάμε την εθελοντική σας συμμετοχή στις δράσεις – εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του σχολείου, την απαραίτητη συμμετοχή σας στις συνελεύσεις και την ετήσια συνδρομή σας (5€).

Οι τακτικές συνεδριάσεις του Δ.Σ. του συλλόγου είναι ανοικτές προς τα μέλη του, που μπορούν να παρακολουθούν κάθε πρώτη (1η) Τετάρτη του μήνα στις 19:00μμ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.

Τρόποι επικοινωνίας με το ΔΣ του συλλόγου είναι μέσω email: Syl2ogymnasio@gmail.com και στη σελίδα του Facebook: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

Το ΔΣ Συλλόγου

Πρόεδρος                :    Βέτση Σοφία

Αντιπρόεδρος         :    Μπελαδάκη Πηνελόπη

Γενική Γραμματέας :    Σαργιώτη Κωνσταντίνα

Ταμίας                     :    Κουκούλη Κωνσταντίνα

Ειδική Γραμματέας :    Μαυρή Κυριακή

Έφορος                    :    Μαλιαρού Κωνσταντίνα

Μέλος                      :    Βογιατζόγλου Σταύρος

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ενισχυτικής διδασκαλίας για τη σχολική χρονιά 2019-20120. Η Ενισχυτική Διδασκαλία για τους μαθητές του Γυμνασίου περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Αγγλικά  (για Α’ Γυμνασίου) και Χημεία (όλα τα μαθήματα για Β’ και Γ’ Γυμνασίου). Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από ένα (01) μάθημα μέχρι και όλα.

Οι γονείς καλούνται να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση για τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν τα παιδιά τους στην Ενισχυτική Διδασκαλία.

Η δήλωση του γονέα είναι δεσμευτική. Δεν γνωρίζουμε όμως ακόμη ούτε σε ποιο σχολείο της περιοχής θα γίνονται τα μαθήματα, ούτε και το ακριβές ωράριο (ποια μαθήματα θα γίνονται ποιες μέρες και ώρες).

Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους στην ενισχυτική διδασκαλία παρακαλούνται να προσέλθουν στο σχολείο για να συμπληρώσουν τη δήλωση το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019. 

Μπορείτε να κατεβάσετε την Υπεύθυνη Δήλωση από τον υπερσύνδεσμο που ακολουθεί:

Υπεύθυνη δήλωση ενισχυτικής

 

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς, σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 14/10/2019 στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, προκειμένου να ενημερωθείτε, από τη διεύθυνση και τους καθηγητές που διδάσκουν στην Α’ τάξη, για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου και γενικότερα τη μαθησιακή – εκπαιδευτική διαδικασία.

Στη συγκέντρωση θα παρευρίσκονται και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για να σας ενημερώσουν για το έργο του συλλόγου.

Comments 0 σχόλια »

Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9:20.

Παρακαλούνται οι μαθητές μας να έχουν μαζί τους και τη σχολική τους τσάντα γιατί μετά τον αγιασμό θα μοιραστούν τα βιβλία της νέας χρονιάς.

Οι γονείς που δεν έχουν κάνει εγγραφή για τη νέα σχολική χρόνια μπορούν να την κάνουν την ημέρα του αγιασμού.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχεται στους μαθητές μας μια καλή, χαρούμενη και δημιουργική χρονιά, με υγεία.

Comments 0 σχόλια »

Συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας Παναγοπούλου Κατερίνα ( Β Γυμνασίου), που απέσπασε το 1ο Βραβείο (κατηγορία Διήγημα) στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής με τίτλο «Πες το ποιητικά, πες το με μια ιστορία: έχει φύλο η καρδιά;» που τον συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Συγχαρητήρια επίσης και στη φιλόλογό μας, κ. Καρμίρη Τρ. για την ενίσχυση και την εμψύχωση των μαθητών μας.

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το σχολείο θα είναι ανοικτό κάθε Τρίτη και ώρες 08:30 – 13:30.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Comments 0 σχόλια »

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων