«Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» Δημοτικών Σχολείων, «Σκυταλοδρομίες»

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024, το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας φιλοξένησε μια μοναδική αθλητική εκδήλωση, τους «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» Δημοτικών Σχολείων, με σκυταλοδρομίες που φέρνουν κοντά τους μαθητές από όλη την Εύβοια. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός για τον αθλητισμό και την εκπαίδευση, καθώς ενώνει τη φυσική δραστηριότητα με την πνευματική ανάπτυξη και την ομαδική εργασία.

Συνολικά, 26 Δημοτικά Σχολεία συμμετείχαν σε αυτήν την αθλητική αναμέτρηση, με 450 μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ και Στ΄ τάξης. Από το δικό μας σχολείο, 18 μαθητές από την Ε΄ και Στ΄ τάξη, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής κ. Σταματάκου Βιβής και Μαρκόπουλου Κωνσταντίνου, πήραν μέρος στους αγώνες.

Το αποτέλεσμα ήταν αντάξιο της προσπάθειας και της συνεργασίας των μαθητών μας. Τα κορίτσια της Ε΄ τάξης κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, ενώ τα αγόρια της Ε΄ τάξης πήραν την τρίτη θέση. Οι αγώνες δεν αφορούν μόνο στη νίκη, αλλά και στην πνευματική και σωματική ανάπτυξη κάθε μαθητή, και είμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή και την προσπάθεια κάθε ενός.

Θέλουμε να συγχαρούμε όχι μόνο τους μαθητές που κατέκτησαν την κορυφή, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες, που με το πνεύμα τους και τη συμμετοχή τους έκαναν αυτήν την εκδήλωση τόσο επιτυχημένη.