Εγγραφές Α’ τάξης σχολικού έτους 2024-25

Από Παρασκευή 1 έως και Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 αρχίζουν οι εγγραφές των μαθητών της Α’ τάξης για το σχολικό έτος 2024-25.Στην Α’ τάξη του Δημοτικού εγγράφονται μαθητές που γεννήθηκαν

από 1-1-2018   έως 31-12-2018.

ε2

Την εγγραφή του μαθητή κάνει ο γονέας ή ο νόμιμος κηδεμόνας αυτού. Σε περίπτωση διαζευγμένων γονέων την εγγραφή κάνει αυτός που έχει την επιμέλεια.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

  1. Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση – Θα  την προμηθευτείτε από το νηπιαγωγείο ή το σχολείο.
  2. Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου – Θα την προμηθευτείτε από το νηπιαγωγείο.
  3. Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια [Το γαλάζιο βιβλιάριο υγείας του παιδιού].
  4. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας– Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας όπως: συμβόλαιο μίσθωσης ακινήτου, φορολογική δήλωση, λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΜ, κινητής τηλεφωνίας. Για τις περιπτώσεις όπου δεν καταγράφεται ειδικώς η διεύθυνση κατοικίας, συμπληρώνεται από το γονέα/κηδεμόνα υπεύθυνη δήλωση που χορηγείται από το σχολείο.
  5. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή– Θα προμηθευτείτε το έντυπο από το νηπιαγωγείο ή το σχολείο. Μπορεί να προσκομιστεί έως και την έναρξη των μαθημάτων, τον Σεπτέμβριο 2024.

Για τους αλλοδαπούς μαθητές, πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο ή ληξιαρχική πράξη γέννησης, εφόσον έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.

3