Το Νέο μας Σχολείο

0

Συγγραφέας: 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ | Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | , στις 13-08-2014

imagesΜε κάθε επισημότητα την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 το μεσημέρι είχε πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερών,  η τελετή θεμελίωσης του νέου 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου Νέας Περάμου (πλησίον ΚΟΡΕΛΚΟ). Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. κ Χρυσόστομος, ενώ παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Άρης Γιαννακίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς, ο δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλειος Ξουλόγης, ο θεματικός  αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Κώστας Παπακοσμάς, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, Νίκος Γεωργιάδης, οι διευθυντές του 1ου  και 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Περάμου κ.κ. Δημήτρης Πετράκης και Παντελής Μιχαηλίδης, καθώς και περιφερειακοί και  δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου  Βασίλειος Ξουλόγης, ανέγνωσε μία επιστολή  των μαθητών  του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Περάμου, σύμφωνα με την οποία του ζητήθηκε η κατασκευή ενός νέου σχολείου,  λόγω της συστέγασης των δύο δημοτικών σχολείων και λοιπών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το υπάρχον σχολικό κτήριο.                                

 Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Άρης Γιαννακίδης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο μήνυμα που πρέπει να δοθεί από την Νέα Πέραμο, μέσω  της θεμελίωσης του σχολείου, για όλους τους Έλληνες, καθώς  όπως χαρακτηριστικά ανέφερε « Πίσω από τα νούμερα και τους αριθμούς, υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας».

Σήμερα το Νέο Δημοτικό Σχολείο είναι έτοιμο προς παράδοση και αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της παραλαβής του και την μετακόμιση των μαθητών στις νέες, άνετα διαμορφωμένες αίθουσες.

 

(http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_static/1352312121.php)

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση