«4η Ομιλία e- Σχολής Γονέων ‘’Μεγαλώνοντας, μαθαίνοντας και επικοινωνώντας με τα παιδιά μας’’ _’’Διατροφή την περίοδο του covid’’_ Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021»

Ιαν 202115

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 4η ομιλία της e-Σχολής Γονέων ‘’Μεγαλώνοντας, μαθαίνοντας και επικοινωνώντας με τα παιδιά μας’’ για το σχολικό έτος 2020-2021, η οποία γίνεται σε συν-διοργάνωση με τις/τους κ.κ Διευθύντριες/Διευθυντές και τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων της Ενότητας των Δημοτικών Σχολείων της παιδαγωγικής μας ευθύνης.Η e-Σχολή Γονέων διεξάγεται μέσω του διαδικτυακού μέσου τηλεδιασκέψεων WebEx του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.Η 4η ομιλία της e-Σχολής Γονέων έχει ως θέμα: «’’Διατροφή την περίοδο του covid», και θα πραγματοποηθει την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6-8 μ.μ .Ομιλήτρια θα είναι η κ. Βασιλική Παπαδοπούλου, Διατροφολόγος.

Για να σσυνδεθείτε στην 4η ομιλία της e-Σχολής Γονέων βάζετε στην μπάρα αναζήτησης του φυλλομετρητή την ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://minedu-primary.webex.com/meet/dsidiropou

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

    Το σχολείο μας στεγάζεται σε ένα κτίριο δύο ορόφων με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 2500 τ.μ. , που εγκαινιάστηκε το 1995. Διαθέτει 20 αίθουσες διδασκαλίας γυμναστήριο, εργαστήριο φυσικής, βιβλιοθήκη, κυλικείο, καθώς και πολλούς άλλους βοηθητικούς χώρους.  Στο σχολείο φοιτούν για το σχολικό έτος 2022-23, 214 μαθητές σε 12τμήματα πρωινού προγράμματος, 2 τμήματα ένταξης και 2 ολοήμερα τμήματα. Επίσης λειτουργεί πρωινή ζώνη.

    Βρισκόμαστε στο σημείο που φαίνεται στις δορυφορικές φωτογραφίες.

    2οδσ

     

    και στον χάρτη

    2 2Ο

     

     

     



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων