Ορισμός δημόσιων Γυμνασίων στα οποία εγγράφονται οι απόφοιτοι των Δημοτικών Σχολείων

Μαρ 202312

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης μας απέστειλε την κατάσταση των αποφοίτων μαθητών και μαθητριών των δημόσιων Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Θερμαϊκού που εγγράφονται στα δημόσια Γυμνάσια.

Όσον αφορά το δικό μας σχολείο, από τους 36 μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης, οι 7 κατευθύνονται στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Μηχανιώνας, ενώ οι υπόλοιποι 29 στο 2ο Γυμνάσιο. Οι εφτά μαθητές που πρόκειται να φοιτήσουν στο 1ο Γυμνάσιο έχουν ειδοποιηθεί με επιπλέον μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όσοι δεν έχουν λάβει σχετικό μήνυμα θα φοιτήσουν στο 2ο Γυμνάσιο.



Λήψη αρχείου

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Τσιακίρης Βασίλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

    Το σχολείο μας στεγάζεται σε ένα κτίριο δύο ορόφων με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 2500 τ.μ. , που εγκαινιάστηκε το 1995. Διαθέτει 20 αίθουσες διδασκαλίας γυμναστήριο, εργαστήριο φυσικής, βιβλιοθήκη, κυλικείο, καθώς και πολλούς άλλους βοηθητικούς χώρους.  Στο σχολείο φοιτούν για το σχολικό έτος 2022-23, 214 μαθητές σε 12τμήματα πρωινού προγράμματος, 2 τμήματα ένταξης και 2 ολοήμερα τμήματα. Επίσης λειτουργεί πρωινή ζώνη.

    Βρισκόμαστε στο σημείο που φαίνεται στις δορυφορικές φωτογραφίες.

    2οδσ

     

    και στον χάρτη

    2 2Ο

     

     

     



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων