Επέτειος του Πολυτεχνείου 2019

Νοέ 201920

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, οι μαθητές της Ε’ τάξης παρουσίασαν σε όλο το σχολείο, ένα χρονικό της επταετίας της δικτατορίας, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Πέρα από την ιστορική διαδρομή, οι μαθητές απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν τραγούδια εκείνης της εποχής, ενώ προβλήθηκαν και ταινίες που παρουσίαζαν όχι μόνο τα ιστορικά γεγονότα, αλλά και το κλίμα που επικρατούσε.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι μαθητές ερμήνευσαν άψογα τα επτά τραγούδια της γιορτής, χάρη στην καθοδήγηση της δασκάλας μουσικής του σχολείου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

    Το σχολείο μας στεγάζεται σε ένα κτίριο δύο ορόφων με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 2500 τ.μ. , που εγκαινιάστηκε το 1995. Διαθέτει 20 αίθουσες διδασκαλίας γυμναστήριο, εργαστήριο φυσικής, βιβλιοθήκη, κυλικείο, καθώς και πολλούς άλλους βοηθητικούς χώρους.  Στο σχολείο φοιτούν για το σχολικό έτος 2022-23, 214 μαθητές σε 12τμήματα πρωινού προγράμματος, 2 τμήματα ένταξης και 2 ολοήμερα τμήματα. Επίσης λειτουργεί πρωινή ζώνη.

    Βρισκόμαστε στο σημείο που φαίνεται στις δορυφορικές φωτογραφίες.

    2οδσ

     

    και στον χάρτη

    2 2Ο

     

     

     



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων