Ευχαριστούμε θερμά όσους και όσες στηρίζουν και φροντίζουν το σχολείο μας.

Ιαν 201811

Μέσα από αυτό το άρθρο θέλουμε να πούμε πολλά ευχαριστώ σε πολλούς, για ότι γίνεται από πλευράς εξοπλισμού, υποδομών και περιβάλλοντος χώρου στο σχολείο μας. Κύρια στο Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας ο οποίος χρηματοδοτεί τα περισσότερα από αυτά, όπως 10 παγκάκια στο εσωτερικό του σχολείου, 20 μέτρα παγκάκια στην αυλή του σχολείου, περίφραξη δενδρυλλίων, 29 πίνακες αναρτήσεως εργασιών, φυτά, φυτοχώματα, γλάστρες, φωτιστικά-ηλεκτρολογικά εστιατορίου ολοήμερου, βάψιμο τοιχίων περίφραξης, τοίχων του σχολείου, παραστάσεων, προμήθεια 11 επίπεδων οθονών υπολογιστών, προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εξαρτημάτων αναβάθμισης τους, καλύμματα – θήκες υπολογιστών, αριθμητήρια, υδρόγειες σφαίρες, εκτυπωτή, εποπτικά υλικά και πολλά άλλα που έχουν τοποθετηθεί ήδη στο σχολείο. Συγχρόνως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και γονείς πρόσφεραν δεκάδες ώρες εθελοντικής εργασίας για να καταφέρουμε να έχουμε ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον. Δίπλα στην προσπάθειά αυτή στέκονται

αρκετοί εθελοντές, χορηγοί και φίλοι του σχολείου. Σημαντική είναι και η συμβολή των εκπαιδευτικών του σχολείου οι οποίοι, προσέφεραν δεκάδες ώρες εθελοντικής εργασίας και αξιοποίησαν διαθέσιμους πόρους . Τέλος κοντά μας στάθηκε υποστηρικτικά και η Σχολική Επιτροπή από την πλευρά του Δήμου καθώς και το γραφείο Δημάρχου. Οι φωτογραφίες δείχνουν μερικά από όσα έγιναν μέχρι τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

    Το σχολείο μας στεγάζεται σε ένα κτίριο δύο ορόφων με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 2500 τ.μ. , που εγκαινιάστηκε το 1995. Διαθέτει 20 αίθουσες διδασκαλίας γυμναστήριο, εργαστήριο φυσικής, βιβλιοθήκη, κυλικείο, καθώς και πολλούς άλλους βοηθητικούς χώρους.  Στο σχολείο φοιτούν για το σχολικό έτος 2022-23, 214 μαθητές σε 12τμήματα πρωινού προγράμματος, 2 τμήματα ένταξης και 2 ολοήμερα τμήματα. Επίσης λειτουργεί πρωινή ζώνη.

    Βρισκόμαστε στο σημείο που φαίνεται στις δορυφορικές φωτογραφίες.

    2οδσ

     

    και στον χάρτη

    2 2Ο

     

     

     



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων