2ο Δημοτικό Σχολείο Νιγρίτας

Μήνας: Οκτώβριος 2021

eTwinning “School BulleTwin”

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning “School BulleTwin”. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της περσινής Ε΄και ΣΤ΄,και φυσικά στην ψυχή του προγράμματος την κα Katerina Tsikala!!!

28η Οκτωβρίου

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

SELF-TEST

Επισημαίνεται ότι το self-test που πρέπει να δηλωθεί στις 28-29/10/2021 από τους γονείς/κηδεμόνες μαθητών που φοιτούν σε δημόσιες σχολικές μονάδες  θα δηλωθεί -για τελευταία φορά- στην πλατφόρμα self-testing.gov.

Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία για τα δημόσια σχολεία η πλατφόρμα edupass.gov.gr, μέσω της οποίας θα εκδίδεται η Σχολική Κάρτα για COVID-19, ενώ ενσωματώνονται και όλες οι λειτουργίες του self-testing.gov.gr.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ

Παραλαβή σημαίας.Να είναι γερά τα παιδάκια μας,να τα χαίρονται οι γονείς τους.Καλη πρόοδο!!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

28η Οκτωβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 27/10/2021 θα γίνει η γιορτή του <<ΟΧΙ>>.

Η γιορτή θα γίνει μέσα στις τάξεις με τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8:00-8:15 π.μ. και θα αποχωρήσουν  στις 10:00 π.μ.

Δεν θα έχουμε μάθημα, δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο, ούτε η πρωινή ζώνη.

Την Πέμπτη 28/10/2021 θα γίνει η μαθητική παρέλαση. Λόγω της πανδημίας covid, η παρέλαση θα γίνει με μάσκες.Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην παρέλαση θα έρθουν στο σχολείο στις 10:45 π.μ.

Διάθεση δωρεάν self-test για τους μαθητές από τα φαρμακεία

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας, οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου ως και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 18 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση