Απονομή Βραβείων του Μαθητικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας με τίτλο: «Βλέπω την πόλη μου με τα δικά μου μάτια».

Το 2ο 6/θέσιο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο σε συνεργασία με τα Γραφεία Πολιτιστικών Θεμάτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Α΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθηνών συνδιοργάνωσαν Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας με τίτλο: «Βλέπω την πόλη μου με τα δικά μου μάτια».
Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν 46 μαθητές/τριες των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων 8 Δημοτικών Σχολείων της Α΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθηνών στέλνοντας τις φωτογραφίες τους.
Οι μαθητές/τριες φωτογράφισαν στιγμές της πόλης τους με ευστοχία και ευαισθησία και αποτύπωσαν το θέμα τους στις λεζάντες των έργων τους, καταδεικνύοντας τον προβληματισμό τους για διάφορες πτυχές της καθημερινότητας.
Μετά τη συνεδρίαση και βαθμολόγηση των έργων από την αξιολογική επιτροπή απονέμονται τα παρακάτω βραβεία:
• Το Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ απονέμεται στη μαθήτρια της ΣΤ΄ τάξης του 2ου 6/θ. Πρότυπου Πειραματικού Δ.Σ.Π.Α., Μαρία Αγγελίδου, για τη φωτογραφία της «Διαφορές».
• Το Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ απονέμεται στη μαθήτρια της Ε΄ τάξης του 70ου Δ.Σ. Αθηνών, Ασπασία Αποστόλου, για τη φωτογραφία της «Αντανακλάσεις».
• Το Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ απονέμεται στο μαθητή της Ε΄ τάξης του 4ου Δ.Σ. Καισαριανής, Νίκο Νικολαρέα, για τη φωτογραφία του «Το σιντριβάνι που δυστυχώς άδειασε μπροστά στο γυμνάσιο που με περιμένει».
• Το ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ απονέμεται στη ΣΤ΄ τάξη του 162ου Δ.Σ. Αθηνών.
Όλοι οι μαθητές/τριες έλαβαν βεβαίωση και έπαινο συμμετοχής.
Τα βραβεία επιδόθηκαν στους νικητές κατά τη γιορτή λήξης του Σχολείου μας στις 6 Ιουνίου 2012 από τον κ. Βασίλη Πετρόπουλο, Διευθυντή Π.Ε. Α΄ Αθήνας και ήταν ευγενική χορηγία των εκδόσεων ΑΓΡΑ.
Στην εκδήλωση ήταν μαζί μας και η Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων, κ. Καλλιόπη Κύρδη, και η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, κ. Μαρία Δημοπούλου.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/τριες που πήραν μέρος στο διαγωνισμό, καθώς και τους εκπαιδευτικούς τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *