Ολοκληρώθηκε ακόμα μια σχολική χρονιά με τραγούδια και παιχνίδια. Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου γέμισε με χαρά, καθώς φιλοξένησε την εκδήλωση λήξης του σχολικού έτους. Στο πλαίσιο αυτής της ξεχωριστής γιορτής, οι μαθητές της 6ης τάξης παρουσίασαν έναν υπέροχο θεατρικό δρώμενο, σηματοδοτώντας την αποφοίτησή τους και μοιράζοντας συγκίνηση και περηφάνια σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Επιπλέον, οι υπόλοιπες τάξεις του σχολείου μας δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα αθλητικής ενέργειας, καθώς παρουσίασαν διάφορα αθλητικά παιχνίδια υπό την επίβλεψη του γυμναστή μας, κ. Γιάννη Σκορδή. Οι μαθητές μας επέδειξαν δεξιότητες, αθλητισμό και ομαδικό πνεύμα, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους μας.

Καθώς αποχαιρετούμε αυτή την αξέχαστη ημέρα, κρατάμε κάθε ανάμνηση με τους μαθητές μας σαν φυλακτό, αφήνοντας τη θετική τους επίδραση να μας συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Με ανυπομονησία και ενθουσιασμό περιμένουμε την έναρξη του νέου σχολικού έτους. Ευχαριστούμε για αυτήν την υπέροχη σχολική χρονιά και σας αποχαιρετούμε με θερμά αισθήματα και πολλές ευχές για το μέλλον. Καλό καλοκαίρι!

Η διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρανιδίου