Εκπαιδευτική εκδρομή

Εκπαιδευτική εκδρομή στο πλαίσιο του μαθήματος “Εργαστήρια καλλιέργειας δεξιοτήτων” και του προγράμματος e-Twinning “Celts and Greeks -Myths and Mythology”.

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη στο Πευκί με σκοπό να δούμε από κοντά το πιστό αντίγραφο του αγάλματος “Θεός του Αρτεμισίου” (Δίας ή Ποσειδώνας). Μας ξενάγησε ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς και η αρχαιολόγος Αμαλία Κατερέλου.

Έπειτα επισκεφθήκαμε την αρχαιολογική ανασκαφή στο χώρο

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Εθνική ετικέτα ποιότητας e-Twinning

Εθνική ετικέτα ποιότητας απονεμήθηκε στο έργο που υλοποίησε το τμήμα Α1 του σχολείου με τη δασκάλα εικαστικών Μαρία Αγγελοπούλου. Το έργο “Happy or sad, show it through art!” ήταν μια συνεργασία που υλοποιήσαμε με σχολεία από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία και Ρουμανία!

243156063 10158633722698865 7217855465666503689 n » Διαβάστε όλο το άρθρο