ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 2ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΙΟΥ

Απρ 202422

Στο παρακάτω αρχείο μπορείτε να δείτε τον προσωρινό κατάλογο των υποψήφιων μαθητών και μαθητριών οι οποίοι έχουν αιτηθεί την εισαγωγή τους στο σχολείο μας. Δεν αναρτώνται τα προσωπικά στοιχεία των υποψηφίων, γίνεται αναφορά μόνο στον κωδικό της αίτησης , στον εξαψήφιο αριθμό του μαθητή, το φύλο καθώς και στις στήλες των ειδικών κατηγοριών. Για τη διευκόλυνση των αιτούντων ο κατάλογος ταξινομείται κατά αύξουσα σειρά του εξαψήφιου αριθμού.

Οι αιτούντες παρακαλούνται να ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων των ατήσεών τους και να προβούν σε αίτημα διόρθωσης προς την Κ.Ε.Ο.Ε.Κ. μέσω της σχολικής μονάδας κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 22/04/2024  μέχρι την Παρασκευή 26/04/2024.

σας ενημερώνουμε επίσης, ότι οι τελικοί κατάλογοι υποψηφίων θα οριστικοποιηθούν και θα αναρτηθούν τη Δευτέρα 13/05/2024 για να ενημερωθούν οι γονείς που αιτήθηκαν αλλαγές στην Κ.Ε.Ο.Ε.Κ. για την έγκριση ή μη των αιτημάτων τους ή τη διόρθωση των στοιχείων.



Λήψη αρχείου

 

 

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 2ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΙΟΥ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων