ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Μια σειρά επιμορφωτικών δράσεων τρέχει στο Σχολείο μας σχεδόν από την αρχή του σχολικού έτους, στο πλαίσιο της ενδοσχολικής επιμόρφωσης. Έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές και ενημερωτικά αναφέρουμε τον προγραμματισμό των αμέσως επόμενων, που είναι οι εξής:

  1. “Διαδραστικοί πίνακες, χρήση και χρησιμότητα στο Σχολείο του σήμερα, με προοπτική το αύριο,”  από τον εκπαιδευτικό Π.Ε. 70                                               κ. Αναστάσιο Μελιόπουλο.
  2. “ΔΕΠΥ, πρόγνωση αναγνώριση και αντιμετώπιση” από την εκπαιδευτικό Π.Ε.71  κ. Ελένη Ιασωνίδου.
  3. “Τμήμα Ένταξης, ιστορική διαδρομή, προοπτική εξέλιξης, χρησιμότητα και χρηστικότητα στο Σχολείο” από την εκπαιδευτικό Π.Ε. 70-50                                   κ. Αλεξάνδρα Λουδοβιώτη.
  4. “Η ρομποτική στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού μας έργου. Αναγνώριση και εφαρμογή” από την εκπαιδευτικό Π.Ε.86″ κ. Παρασκευή Αγγελίδου.
  5. “Θεατρικές παραστάσεις-δράσεις και εκδηλώσεις στο Σχολείο. Αναφορές, επισημάνσεις και προτάσεις βελτίωσης” από την εκπαιδευτικό Π.Ε.91.01              κ. Μαρία Ασαρίδου.
  6. “Εικαστική παρέμβαση στο σχολικό περιβάλλον, αλλάζοντας ή τροποποιώντας την υπάρχουσα κατάσταση” από την εκπαιδευτικό Π.Ε. 08                               κ. Βασιλική Ελευθεριάδου.

εικονα επιμορφωσης

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση