Αρχική » Χωρίς κατηγορία » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ-ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Β’ ΤΡΙΜΗΝΟΥ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!

Αγαπητοί γονείς,

σκοπός του σχολείου είναι και η κοινωνικοποίηση των μαθητών μας και η εκπαίδευσή τους ώστε να γίνουν ενεργά μέλη της κοινωνίας που ζουν.

Βοηθήστε και προτρέψτε τα παιδιά σας να παίρνουν μέρος στις δράσεις του σχολείου.

Είναι σημαντικό για τους μαθητές να συμμετέχουν σε τέτοιες δραστηριότητες για να κατανοήσουν ότι το σχολείο είναι κοινότητα μέσα στην οποία μπορούμε να έχουμε πολλές δραστηριότητες οι οποίες μας ευχαριστούν και μας μαθαίνουν τη χαρά της συνεργασίας, της συμμετοχής, της δημιουργίας και της ευγενούς άμιλλας.

Ελάτε όλοι μαζί να βοηθήσουμε ώστε η νέα γενιά να έχει οράματα, ενδιαφέροντα, αξίες και στάσεις και να ξέρει να δημιουργήσει μια καλύτερη κοινωνία για να ζήσει.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ-ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Β’ ΤΡΙΜΗΝΟΥ

φωτο β τριμηνοΣας γνωστοποιούμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 13:20 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας η ενημέρωση του Β’ Τριμήνου σχετικά την πρόοδο αλλά και τη συμπεριφορά των μαθητών για τις τάξεις Α’ και Β, καθώς και η παράδοση της βαθμολογίας για τις τάξεις  Γ΄- Δ΄- Ε΄- ΣΤ’. Επισημαίνουμε ότι η παραμονή των μαθητών στον χώρο του σχολείου μετά τις 13:15 μ.μ (ώρα ολοκλήρωσης του πρωινού προγράμματος και της ευθύνης των εφημερευόντων εκπαιδευτικών) μπορεί να γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των γονέων όσον αφορά στην εποπτεία τους.

 Η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο την ημέρα εκείνη θα λειτουργήσουν κανονικά  μόνο για τους/τις μαθητές/ριες που είναι εγγεγραμμένοι.

Αν κάποιος γονέας/κηδεμόνας επιθυμεί για την ημέρα εκείνη βεβαίωση για λήψη γονικής άδειας παρακαλείται να στείλει e-mail στο σχολείο αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και την τάξη του/της μαθητή/τριας καθώς και το όνομα του γονέα  που αφορά η βεβαίωση (πατέρα – μητέρα).

Η διευθύντρια του σχολείου

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση