Καλωσήλθατε στο Σχολείο μας !!!

Το σχολείο μας

23ο Γυμνάσιο Αθήνας

Το σχολείο μας ιδρύθηκε το 1983 σε ένα χώρο όπου υπήρχαν προσφυγικές κατοικίες, στις οποίες ζούσαν πρόσφυγες που έφτασαν στη χώρα μας απ’ τη Μικρά Ασία το 1922. Όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του, είχε 331 μαθητές, σήμερα, όμως, έχει γύρω στους 200, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από άλλες χώρες όπως την Αλβανία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Τουρκία, το Αφγανιστάν, τη Ρωσία και την Κίνα. Οι καθηγητές που διδάσκουν σε αυτό είναι 22.

Το σχολείο μας το αγαπάμε, γιατί είναι  ένας χώρος μάθησης, δημιουργίας αλλά και ψυχαγωγίας για όλους εμάς τους μαθητές.

 

 

Επαναλληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2022 – ΎληDownload fileDownload fileDownload fileDownload fileDownload fileDownload fileDownload fileDownload fileDownload fileDownload file

Πρόγραμμα εξετάσεων Ιουνίου 2022Download file

Ενημέρωση για εγγραφές στα ΛύκειαDownload file

Εργαστήρια Δεξιοτήτων Ά Γυμνασίου – Θαλάσσια ρύπανση, μας αφορά;

 

Στα πλαίσια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων και στην ενότητα: «Φροντίζω το περιβάλλον» (Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2021) οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου του 23ου Γ/σιου Αθήνας με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Δ. Λάμπρη ασχολήθηκαν με το θέμα «Θαλάσσια ρύπανση, μας αφορά;»

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου έγιναν δραστηριότητες με στόχο να γνωρίσουν οι μαθητές τα οφέλη της θάλασσας, τα είδη της θαλάσσιας ρύπανσης, τις επιπτώσεις από τη θαλάσσια ρύπανση και τη μεγάλη επιβάρυνση των θαλασσών και των ωκεανών από τα απορρίμματα και ιδιαίτερα το πλαστικό. Τέλος οι μαθητές συνεργάστηκαν σε ομάδες και έφτιαξαν αφίσες με μήνυμα ευαισθητοποίησης κατά της ρύπανσης και υπέρ της προστασίας των θαλασσών.

Μίλα! (Δράση για το σχολικό εκφοβισμό)Download file

Ωράριο Λειτουργίας

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Συμμετοχή του σχολείου μας στο Erasmus+ ASSESSMAKE21

assessmake21

Το 23ο Γυμνάσιο Αθήνας με μεγάλη χαρά συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ Assessmake21 !!

Το έργο Assessmake21 αφορά υλοποίηση καινοτόμων ψηφιακών λύσεων για την αξιολόγηση των δεξιοτήτων του 21ου αιώνα σε χώρους δημιουργίας (MAKERSPACES).

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου εδώ.

Το φυλλάδιο του έργου:Download file

Έλεγχοι για COVID-19 από 10-01-2022

2022 01 09 11 12 39 925

Αίτηση ενισχυτικής διδασκαλίας 2021-22Download file

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ edupass.gov.grDownload file

Copyright ©           Hosted by Blogs.sch.gr
Top
Font Resize
Contrast