Ο κος Ήχος και η κα Σιωπή

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου το σχολείο μας φιλοξένησε τη θεατρική ομάδα ” Τικ Τακ Ντο” με την διαδραστική παράσταση ” Ο κος Ήχος και η κα Σιωπή”.
Οι δυο εμψυχωτές με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής και χρήση μουσικών οργάνων, ξενάγησαν τα παιδιά στο Χωριό της Μουσικής, εκεί που δεν υπάρχουν μόνο ήχοι αλλά και οι απαραίτητες σιωπές και παύσεις. Και όπως Σιωπή και ο Ήχος συνεργάζονται πάντα για την παραγωγή της υπέροχης Μουσικής, έτσι και τα παιδιά κλήθηκαν να συνεργαστούν για να βρεθούν οι νότες του πενταγράμμου όταν ξαφνικά αυτές εξαφανίστηκαν και πέταξαν στις 5 Ηπείρους.
Τα παιδιά γνώρισαν τις νότες, τραγούδησαν, έπαιξαν μουσικά όργανα και ταξίδεψαν μαγικά στις 5 ηπείρους, ανακαλύπτοντας και διασκεδάζοντας!
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!
Συντάκτρια: Μαίρη Βαστάκη


