Ενημέρωση για την παραλαβή τίτλων προόδου και σπουδών

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 οι μαθητές/τριες θα παραλάβουν τους τίτλους προόδου (Α΄ τάξη – Ε΄ τάξη) και τίτλους Σπουδών (ΣΤ΄ τάξη).

Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στις 08:15 π.μ. θα παραλάβουν τους τίτλους και θα αποχωρήσουν περίπου στις 09:00 π.μ. για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το σχολείο θα λειτουργεί για θέματα διοικητικής φύσεως  έως και την Παρασκευή 21/06/2024.

 

Για ένα σχολείο με ευτυχισμένους μαθητές

Το 22ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας συμμετείχε στο 2ο Μαθητικό Συνέδριο της ΠΕ Καβάλας με τους μαθητές της Ε΄ τάξης. Ο τίτλος της εργασίας που παρουσιάστηκε ήταν: «Για ένα σχολείο με ευτυχισμένους μαθητές». Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την εξαιρετική παρουσία τους.

42

 

 

3

Για να δείτε την παρουσίαση  κάντε κλικ στον  σύνδεσμο 2ο Συνέδριο-22ο Δ. Σ. teliko

Ομαλή μετάβαση στο Δημοτικό Σχολείο

Στο πλαίσιο της ομαλής μετάβασης των νηπίων στο δημοτικό, ο διευθυντής του σχολείου και η δασκάλα της Α΄ τάξης με τους μαθητές της, επισκέφθηκαν το συστεγαζόμενο νηπιαγωγείο και πρότειναν στα νήπια να τους ξεναγήσουν στο δημοτικό σχολείο και να παίξουν μαζί. Μέσα από κοινές ψυχοκινητικές δράσεις οι μαθητές γνωρίσθηκαν μεταξύ τους και έπαιξαν. Αρχικά σε ομάδες και έπειτα όλοι μαζί συζήτησαν για τις σκέψεις και τις απορίες που είχαν οι  μαθητές του νηπιαγωγείου. Οι μαθητές της Α΄ τάξης έμπειροι πια τους μίλησαν για τα μαθήματα, για τους νέους φίλους που θα κάνουν, για τα παιχνίδια που θα παίζουν στα διαλείμματα …    Οι εικόνες δείχνουν το αποτέλεσμα!

εικόνα Viber 3εικόνα Viber 4 εικόνα Viber 2

Λειτουργία σχολικών μονάδων

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024.

Ο Διευθυντής

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης