Eγγραφές για το σχολικό έτος 2022-2023

Αγαπητοί γονείς,

Οι εγγραφές των νέων μαθητών για το σχολικό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν  από 01/03 έως και 20/03 μέσω Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής από τους  γονείς/κηδεμόνες στην  ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr/. Η εγγραφή των προνηπίων που ήδη φοιτούν στο Νηπιαγωγείο, γίνεται αυτεπάγγελτα για το 2ο έτος φοίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει:

  • πρώτα να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής και αφού λάβουν ενημέρωση για την ΑΠΟΔΟΧΗ της αίτησής τους,
  • να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με το Νηπιαγωγείο για να οριστεί η ακριβής ημέρα και ώρα που θα προσέλθουν, από 1-20 Μαρτίου και να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής (πρωτότυπα), που είναι τα παρακάτω: 
  1. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (οπωσδήποτε εντός σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου)  . Τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας  τεκμηριώνει ο γονέας με σχετικό αποδεικτικό στο όνομά του, όπως λογαριασμό ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο, ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ρητά η διεύθυνση κατοικίας. 
  2. Βιβλιάριο Υγείαςτου/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
  3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή  (ΑΔΥΜ).  Συμπληρώνεται από τον παιδίατρο.
  4. Βεβαίωση Φοίτησηςάλλων τέκνων εφόσον υπάρχουν, που φοιτούν στην ίδια ή σε συστεγαζόμενη σχολική μονάδα, από τον/την Διευθυντή/ρια της συστεγαζόμενης σχολικής μονάδας.
  5. Στην περίπτωση των μαθητών/-τριών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι  γονείς συνυποβάλλουν γνωμάτευση από ΚΕΔΑΣΥ.
  • Αν οι γονείς είναι διαζευγμένοι, είναι απαραίτητη η δικαστική απόφαση επιμέλειας είτε το ιδιωτικό συμφωνητικό ρύθμισης επιμέλειας.
  • Αν το παιδί πάσχει από χρόνια ασθένεια, είναι απαραίτητη η σχετική ιατρική γνωμάτευση.

 

Τα δικαιολογητικά θα προσκομίζονται στην προϊσταμένη του νηπιαγωγείου, κατόπιν ραντεβού ως εξής:

Οδός: Σοφοκλέους 41 (στο χώρο του 13ο Δημοτικού)

Προϊστάμενη: Κουμουτσέα Παναγιώτα

Ώρες : 12:00- 13:00

Τηλ. Επικοινωνίας: 6936518357

Mail: mail@21nip-nikaias.att.sch.gr

Κατά την προσκόμιση των δικαιολογητικών οφείλουν να τηρούνται όλα  τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς της πανδημίας (υποχρεωτική  χρήση μάσκας , προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος Rapid Test/PCR 48ωρών).



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου