Σήμερα, τα παιδιά της Γ2 τάξης έγιναν φουρνάρηδες και φουρνάρισσες για λίγο. Έφεραν τα απαραίτητα υλικά και με την καθοδήγηση της κ. Κουτρομάνου Αιμιλίας, ζύμωσαν τα δικά τους, ωραιότατα ψωμάκια!
Ημέρα: 23 Μαρτίου 2026
Τιμητική διάκριση σε δράση
Στις 19-22 Μαρτίου 2026, διεξήχθη το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Ψυχολογίας, στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου υλοποιήθηκε μία Δράση Δημιουργικής Αποτύπωσης για τα σχολεία, η οποία είχε τίτλο «Στο σχολείο μας… δημιουργούμε δεσμούς, μαθαίνουμε, στηρίζουμε, συνεργαζόμαστε και εξελισσόμαστε»
Τα παιδιά του Τμήματος Ένταξης του σχολείου μας θέλησαν να λάβουν μέρος στη δράση αυτή. Έπειτα από συζήτηση του θέματος, διατυπώθηκε η έκφραση πως στο σχολείο γινόμαστε καλύτεροι – ανεβαίνοντας επίπεδο, όπως ανεβαίνουμε μια σκάλα κι έτσι προέκυψε η ιδέα του σχεδιασμού της αφίσας.
Με χαρά ανακοινώθηκε πως η αφίσα που δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες από την Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη, επιλέχθηκε ανάμεσα σε αυτές που διακρίθηκαν. Για το λόγο αυτό προσκλήθηκαν στην τελετή λήξης του Συνεδρίου όπου και παρέλαβαν την διάκρισή τους. Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία!










