Σαν το νερό . . . δεν έχει ! Αυτός ήταν ο τίτλος της σχολικής μας γιορτής.

Την Παρασκευή 31 Μαΐου το απόγευμα η σχολική αυλή πλημμύρισε από γονείς, παιδιά και τους καλεσμένους μας, για να παρακολουθήσουν τη γιορτή που συνδιοργάνωσε το σχολείο μας με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Μας τίμησαν ο Δήμαρχος της πόλης μας ο κ. Ψυρρόπουλος Σ., ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου σε θέματα ανακύκλωσης κ.  Κόντης Λ. και ο κ. Ευαγγέλου Δ., επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη». Παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του 2ου ΕΛΕΠΑΠ αποτελούμενη από δύο μέλη του Παιδαγωγικού Προσωπικού του και μαθητές του.

Στιγμιότυπο οθόνης 282  Στιγμιότυπο οθόνης 281  Στιγμιότυπο οθόνης 277  Στιγμιότυπο οθόνης 280    Στιγμιότυπο οθόνης 283

Βασικός κορμός της γιορτής ήταν η θεατρική παράσταση “Σαν το νεράκι … σαν το νερό δεν έχει !”. Συμμετείχαν ενεργά όλα τα παιδιά του σχολείου υπό την καθοδήγηση της επικεφαλής της θεατρικής Ομάδας των 5 εποχών κας Παπαδοπούλου Σοφίας (σκηνοθέτης-συγγραφέας).

Στη γιορτή οι μαθητές της ΣΤ΄ μαζί με παιδιά από το ΕΛΕΠΑΠ τραγούδησαν  το “Τρένο της ζωής” σε στίχους και μουσική του Μουσικού του Σχολείου μας, κ. Λώλη Σ.

Στη γιορτή το τμήμα αρχαρίων Κιθάρας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έπαιξαν τραγούδια με την καθοδήγηση του δασκάλου τους κου Σιδηρόπουλου Μ. Η παιδική ομάδα Μοντέρνων Χορών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων χόρεψε δύο μοναδικά χορευτικά υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κας Αλεξανδρή Κ.. Επίσης, η ομάδα Ενηλίκων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων χόρεψε Παραδοσιακούς Χορούς από διάφορα μέρη της πατρίδας μας, με την καθοδήγηση της δασκάλας τους Νατάσας Δευτεραίου Ν.

Στιγμιότυπο οθόνης 276     Στιγμιότυπο οθόνης 279      Στιγμιότυπο οθόνης 278

Τέλος, η βραδιά έκλεισε αποχαιρετώντας τα εκτάκια μας που το Σεπτέμβριο θα συνεχίσουν το όμορφο ταξίδι της ζωής και της Γνώσης στο Γυμνάσιο!

Στιγμιότυπο οθόνης 275

Χαρακτηριστική στιγμή στην γιορτή μας ήταν που το Σχολείο μας παρέλαβε την σημαία του Αειφόρου Ελληνικού Σχολείου από τον Δήμαρχο ο οποίος την παρέδωσε στα χέρια των σημαιοφόρων μας. Το σχολείο μας βραβεύτηκε με τη σημαία από τον φορέα Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο.

IMG 4842cffa1756187e939277348426ee44 V.jpgΙ    Στιγμιότυπο οθόνης 284