d063d8b7c1471349d2847c26ce4e4d8c XL

 

Αγαπητοί γονείς,

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η καινούρια σχολική χρονιά με τον καθιερωμένο αγιασμό, που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο μπροστά στην είσοδο του 21ου Δημοτικού Σχολείου.

Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο το πρωί στις 8:40 π.μ  και θα έχουν μια πρώτη γνωριμία με τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων. Ο αγιασμός θα ξεκινήσει γύρω στις 8:45 π.μ. και τα παιδιά θα αποχωρήσουν γύρω στις 9.15. Σας επισημαίνουμε ότι οι γονείς,  αφήνουν τα παιδιά στην είσοδο και τα παραλαμβάνουν εγκαίρως με τη λήξη του προγράμματος στις 9:15 π.μ. έξω από την πόρτα του σχολείου στην οδό Γράμμου. Κατ’ εξαίρεση οι γονείς της Α τάξης μπορούν να εισέρχονται εφόσον το επιθυμούν στο προαύλιο κατά την ώρα του αγιασμού παρακολουθώντας στο πίσω μέρος του προαυλίου και στο τέλος του προγράμματος θα έχουν  μια πρώτη γνωριμία με τις δασκάλες της τάξης

 


 

proti hmera sto sxoleio

 Από την Τρίτη το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά μέχρι τις 13.15

 

  • Η πρωινή προσέλευση των μαθητών/τριών γίνεται από τις εισόδους στην οδό Γράμμου και στην οδό Κρατίνου με την επίβλεψη εκπαιδευτικών μέχρι στις 8.10 και παρακαλούμε θερμά για την έγκαιρη προσέλευση των παιδιών. Οι γονείς δεν εισέρχονται στον προαύλιο χώρο εκτός αν υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού. Η αποχώρηση των μαθητών/τριών για το σχολείο μας γίνεται τμηματικά, αποκλειστικά από την έξοδο στην οδό Γράμμου και οι μαθητές/τριες αποχωρούν με ευθύνη των γονέων τους εκτός αν έχουν προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση, που θα δοθεί στους μαθητές ώστε να αποχωρούν μόνοι τους.
  • Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των σχολικών τροχονόμων για την καλύτερη και ασφαλέστερη προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/τριών.
  • Η συνεργασία των γονέων με τη διοίκηση του σχολείου γίνεται τηλεφωνικά, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή με αυτοπρόσωπη παρουσία μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.
  • Για την ακριβή ημέρα έναρξης λειτουργίας του ολοήμερου τμήματος πρωινής ζώνης, κλασικού και διευρυμένου καθώς και λεπτομέρειες για τη λειτουργία του θα λάβετε σε μήνυμα τις επόμενες ημέρες.
  • Το κυλικείο του σχολείου θα λειτουργήσει κανονικά από την πρώτη ημέρα.

 

Το σχολείο μας θα σας ενημερώνει συνεχώς για οτιδήποτε νεότερο μέσω της ιστοσελίδας του.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !