Πρόσκληση στην καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου μας!



Λήψη αρχείου

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Με χαρά σας προσκαλούμε στη μεγάλη σχολική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 στο προαύλιο του σχολείου μας!
==========================================
19:30 Έναρξη προσέλευσης θεατών
19:45 Η ομάδα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και ο δάσκαλός τους Αριστείδης Βασιλόπουλος σας προσκαλούν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι τεχνολογίας. Θα παρουσιάσουν τρία έξυπνα ρομπότ με θέμα την οικολογία και την εξερεύνηση του διαστήματος.
20:30 Μοντέρνοι Χοροί: Δύο μοναδικά χορευτικά από την παιδική ομάδα Μοντέρνων Χορών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με την καθοδήγηση της δασκάλας τους Κατερίνας Αλεξανδρή.
20:45 Μουσική παράσταση “Ο Άγγελος της Σμύρνης από το σχήμα Levant Orchestra με την ενεργό συμμετοχή όλων των παιδιών του σχολείου (λεπτομέρειες στο συνημμένο).
22:1Παραδοσιακοί Χοροί Ενηλίκων: Το ταξίδι στη Σμύρνη συνεχίζεται από την ομάδα Ενηλίκων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με την καθοδήγηση της δασκάλας τους Νατάσας Δευτεραίου. Συρτό, καρσιλαμάς, απτάλικος, χασάπικος και όχι μόνο.
Η βραδιά θα κλείσει αποχαιρετώντας τα εκτάκια μας που το Σεπτέμβριο θα συνεχίσουν το όμορφο ταξίδι της Ζωής και της Μάθησης στο Γυμνάσιο!
Στη διάρκεια της γιορτής, θα υπάρχει φαγητό και ποτό και παράλληλα θα λάβει χώρα και η καθιερωμένη λαχειοφόρος αγορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με πολλά και πλούσια δώρα!
Σας περιμένουμε!
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ – Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης