Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο μας έχει ενταχθεί από πέρσι στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, όπου η αποχώρηση των μαθητών/τριών από το ολοήμερο λαμβάνει χώρα ή στις 15:50 ή στις 17:30.

Μόνο στην περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών/τριών για τη λειτουργία του προγράμματος αυτού, θα λειτουργήσει ο κλασικός τύπος ολοήμερου με αποχώρηση των μαθητών/τριών στις 15:00 ή στις 16:00, οπότε και θα ενημερωθείτε σχετικά.

Παρακαλείσθε, όσοι ενδιαφέρεσθε για την εγγραφή των παιδιών σας στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου το επόμενο σχολικό έτος 2023-24, να συμπληρώσετε όλα τα πεδία στην επισυναπτόμενη αίτηση-δήλωση γονέα/κηδεμόνα. Δεν απαιτείται να προσκομίσετε δικαιολογητικά παρά μόνο την αίτηση. Η τάξη που θα αναγράψετε είναι εκείνη στην οποία θα φοιτήσει το παιδί σας το επόμενο σχολικό έτος 2023-24. Την αίτηση μπορούν να την παραλαμβάνουν τα παιδιά από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

Τη συμπληρωμένη αίτηση θα προσκομίσουν στους εκπαιδευτικούς  τα ίδια τα παιδιά το αργότερο έως την Τετάρτη 10-5-2023, καθώς πρέπει να προγραμματιστούν άμεσα τα τμήματα του ολοήμερου και της πρωινής ζώνης για την επόμενη σχολική χρονιά.

O Διευθυντής  του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης

ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ