20220413 165701Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΣΤ1, στο πλαίσιο του προγράμματος e-twinning στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας,  έφτιαξαν πασχαλινές και πρωτομαγιάτικες  χειροτεχνίες για να ευχηθούν Καλή Ανάσταση και Καλή Πρωτομαγιά στους μαθητές και τις μαθήτριες της Α τάξης.

 

 

 

 

 

Επίσης, με αφο​ρμή τους Ουκρανούς νεοφερμένους συμμαθητές των Πολωνών συνεργατών μας, από το έργο ηλεκτρονικής αδελφοποίησης «Μαζί για έναν καλύτερο κόσμο» οι μαθητές της ΣΤ΄2 τάξης δημιούργησαν ακροστιχίδες για την ειρήνη.

1. Acrostic poems about peace

Ακόμα, έστειλαν στους συνεργάτες μας ψηφιακές πασχαλινές ευχές.     2 . Easter wishes

 

Το σχολείο μας είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει, μέσα από την προβολή ενός βίντεο, στην 6η ημερίδα  Σχολικής Ψυχολογίας που διεξήχθη το Σάββατο, 9/4/2022.

csm HMERIDA SXOLIKHS PS 80b38f7266

Το βίντεο αφορά την υλοποίηση της Διεθνούς Δράσης :                              «Νιώθοντας φροντίδα και υποστήριξη στο σχολείο μας: Ένα ταξίδι στον κόσμο»,

όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ και της Β΄ τάξης  μιλάνε για το σχολείο!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο, πατώντας τον σύνδεσμο:

https://video.link/w/RWamd

 

 

Σήμερα, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης  είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούν στο σχολείο μας τη συγγραφέα, Ιουλία Κωστοπούλου.

Παρακολούθησαν την παρουσίαση του βιβλίου «Ο παπαγάλος πειρατής» από την ίδια τη συγγραφέα και  συζήτησαν μαζί της,  κατανοώντας  τις έννοιες της  μοναδικότητας και της διαφορετικότητας που εκφράζονται σε αυτό.

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Κωστοπούλου και ιδιαιτέρως τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που βοήθησε καθοριστικά στην οργάνωση και την πραγματοποίηση αυτής της όμορφης συνάντησης!

20220404 102214Ι    Screenshot 20220404 181519 Ι Viber