Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας,
σας εύχεται ολόψυχα

Καλά Χριστούγεννα
και
Ευτυχισμένο το νέο Έτος
με Υγεία, Αγάπη και Δημιουργικότητα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς γονείς πως, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση με Αριθμ. Φ36/168674/Δ1, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο Φύλλο 5485 της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, ο έλεγχος κάθε μαθητή/τριας θα αποσταλεί ενημερωτικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που έχουν δηλώσει οι γονείς τη Δευτέρα 21/12/2020.  Ο Έλεγχος, σε φυσική μορφή, με σφραγίδα και υπογραφές, θα παραδοθεί στην τσάντα κάθε μαθητή/τριας όταν λειτουργήσει και πάλι το Σχολείο.  Παραθέτουμε παρακάτω τη σχετική Υπουργική Απόφαση:

“Οι Σύλλογοι Διδασκόντων, με απόφασή τους, προβαίνουν στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου Α΄ τριμήνου στους γονείς/κηδεμόνες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι εκπαιδευτικοί της Α΄ και Β΄ τάξης ενημερώνουν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω τηλεδιάσκεψης τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών για την πρόοδό τους. Με  την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων με φυσική παρουσία παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο στους μαθητές και στις μαθήτριες.” 

Σας  ευχαριστούμε!

Σε  λίγες μέρες  φτάνουν οι  γιορτές  των Χριστουγέννων  και  της  Πρωτοχρονιάς.

Φέτος  θα  είναι  διαφορετικές  από  ότι  έχουμε  όλοι  συνηθίσει,  αλλά  αυτό  δε  σημαίνει  ότι  δεν  μπορούμε  να  τις  χαρούμε!

Τα  παιδιά  συνεχίζουν  να  αναπτύσσουν  τη  δημιουργικότητα  και  τη  φαντασία  τους,  νιώθοντας  το  πνεύμα  των   γιορτών  και  εκφράζονται  καλλιτεχνικά!

Δήμητρα – Μαρία (Α2)

Ιωάννα (Α2)

Έλενα (Α2)

Περισσότερες  δημιουργίες…  στη  σελίδα  «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΜΕΝΟΥΜΕ  ΑΣΦΑΛΕΙΣ»  Δράσεις (ΙΙ)

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι στο Σχολείο μας τοποθετήθηκε  Σχολική Ψυχολόγος. Η παρουσία ψυχολόγου στο σχολείο μας είναι κάτι πολύ θετικό και η συνδρομή της είναι απαραίτητη, πολύ περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο που όλοι βιώνουμε καταστάσεις άγχους, αβεβαιότητας, πίεσης, ανασφάλειας και συνεχών αλλαγών τρόπου ζωής σε όλους τους τομείς, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών της επιδημίας.

Στην ψυχολόγο μας μπορούν να απευθύνονται  μαθητές  και  γονείς του σχολείου μας, για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, προσωπικό, οικογενειακό ή σχετικό με τη σχολική ζωή. Τη συγκεκριμένη περίοδο οι συνεδρίες θα υλοποιούνται δικτυακά μέσω Webex. Αν υπάρχουν ιδιαίτερα εξαιρετικοί λόγοι, μπορεί να σας δοθεί ραντεβού σε χώρο του σχολείου εφόσον κριθεί απαραίτητο. Οι δικτυακές συναντήσεις είναι αποκλειστικά ατομικές και φυσικά καλύπτονται ως απόρρητες και σε καθεστώς πλήρους εχεμύθειας. Τα περιεχόμενα των συναντήσεων δεν ανακοινώνονται σε κανένα απολύτως πρόσωπο, ούτε στους εκπαιδευτικούς και στη διεύθυνση του Σχολείου.

Ημέρα συνεδριών είναι κάθε Παρασκευή, από 9:00-13:30, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. 

Για ραντεβού, γράφετε στο mail: eva_milona@sch.gr ώστε να σας δοθεί ημέρα και ώρα όπως και το link για τη Webex. (Η ίδια διαδικασία που γίνεται και για τα μαθήματα).

Παρακαλούμε να κλείνετε εγκαίρως ραντεβού γιατί πρέπει να γίνει προγραμματισμός, καθώς θα τηρείται σειρά προτεραιότητας