Διαγωνισμός : Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια, Εκπαιδευτικές Γέφυρες

ΚΥΠΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟ

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τη φετινή χρονιά το νηπιαγωγείο μας συμμετέχει  σε σύμπραξη με το 1ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης στον διεθνή μαθητικό διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια, Εκπαιδευτικές Γέφυρες» όπου και απέσπασαν το 1ο βραβείο στην κατηγορία σποτ Ο διαγωνισμός τελεί  υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και  υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Τον μαθητικό Διαγωνισμό συνδιοργανώνουν η  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος.

Τα παιδιά των δύο Νηπιαγωγείων, εκφράστηκαν δημιουργικά ως προς τον Κυπριακό Ελληνισμό, μέσω  εικαστικών, μουσικών, δραστηριοτήτων και διαφόρων δράσεων εμψύχωσης, εκ των οποίων προέκυψε ένα σποτ λίγων λεπτών, το οποίο είχε ως σκοπό να ευαισθητοποιήσει τα ίδια τα παιδιά και το ευρύτερο κοινό και να αποτελέσει εκπαιδευτική «γέφυρα» ανάμεσα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και να προβάλλει τον πολιτισμό και να προβληματίσει γόνιμα.

το λινκ όπου είναι αναρτημένο το σποτάκι μας: https://www.youtube.com/watch?v=LAbRgvwuBvg

 

 

ΚΥΠΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟ